3P System.. πρέπει να το δείς..

0
1479

Και γιατί πρέπει να το δείς; Καταρχήν κάθε βραβευμένη προσπάθεια από κάποιον σοβαρό οργανισμό (όπως το red dot award) σημαίνει οτι κάτι έχει γίνει καλά έως πολύ καλά. Σίγουρα καλυτερα απο κάποια άλλη προσπάθεια..
Η προσέγγιση της SHAD είναι εξαιρετική καθώς διέγνωσε το κενό στην αγορά για κάτι φρέσκο, ελαφρύ και όμορφο και το παρέδωσε. Δεν υπάρχει άλλη βάση στην αγορά που να έχει και τα 3 στοιχεία μαζί. Ποιοτική, χωρίς περιττό σχεδιασμό, είναι το “εργαλείο” για να μπορέσεις να μεταφέρεις με ασφάλεια τις εξαιρετικές πλαϊνές βαλίτσες SH35/36.

Με λίγα λόγια, επιμένουμε λοιπόν σε αυτό το σύστημα καθώς :

Είναι πολύ ελαφρύ.
Δεν βάζουμε επιπλέον βάρος στη μοτοσυκλέτα και αυτό είνα πάντα καλό. Αποφεύγουμε τις μεγάλες, βαριές λύσεις.

Είναι πολύ καλά στημένο.
Τοποθετημένο πολύ κοντά στη μοτοσυκλέτα, επηρεάζει ελάχιστα την αεροδυναμική της μοτοσυκλέτας όταν φοράει τις βαλίτσες καθώς αυτές γίνονται ένα με  τη μοτοσυκλέτα, και αντιδρούν σαν ένα σύνολο.

 

 

 

Πιάνουν σταθερά.
Το πιάσιμο σε 3 σημεία εξασφαλίζει την απόλυτη σωστή τοποθέτηση χωρίς “παιξίματα” και αναταράξεις. Παράλληλα η εγκατάστσή του είναι πολύ εύκολη και γίνεται σε δευτερόλεπτα.

Είναι πολύ όμορφες.
Ναι, είναι βάσεις που δεν χρειάζεται να τις αφαιρέσεις, δεν χαλάνε την όψη της μοτοσυκλέτας, και είναι (και φαίνονται) πολύ σύγχρονες

Δένουν σωστά.
Οι βαλίτσες πιάνουν σε 3 σημεία με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Αυτό σημαίνει οτι η εγκατάστασή/απεγκατάσταση των βαλιτσών γίνεται σε δευτερόλεπτα.

Μεγάλη γκάμα βάσεων.
Διαθέσιμο για πολλές μοτοσυκλέτες. Που σημαίνει οτι ακόμα και αν αλλάξεις μοτοσυκλέτα, είναι πολύ πιθανό να βρείς βάσεις για τις βαλίτσες σου.

 

 

SH35/36.. Ένας λόγος μόνος του, οτι μπορείς να μεταφέρεις τις πανέμορφες SH35, και να αποθηκεύσεις το κράνος σου στις SH36. Παρά το γεγονός οτι τα 36 λίτρα φαίνονται λίγα, πολλές φορές το γεγονός της αποθήκευσης κράνους είναι πολύ πιο σημαντικό κριτίριο. Πέραν τουτου, έχεις αν θες και την topcase σαν συνολικό όγκο, που σημαίνει οτι αυτά τα 8 λίτρα που χάνεις σε σύγκριση με τις 40άρες πλαϊνές, βρές τα είτε με μια μεγαλύτερη topcase, είτε με έναν επιπλέον χώρο από ένα λουκάνικο, είτε κάνε καλύτερη διαχείρηση των αποσκευών. Υπάρχει άλλωστε πάντα δυνατότητα να πάρουμε λιγότερες αποσκευές.

Επειδή πάντα σαν MotoRAID λατρεύουμε την εξέλιξη, είμαστε κοντά και παρακολουθούμε όλες τις νέες τεχνολογίες, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το όλο σύστημα 3P System.

(Δείτε το video μετά τη μέση για το σύστημα στήριξης)