Πέρα από κάθε άνεση..

0
986
Tornado 3 Jacket

Έφθασε η ώρα όπου το εξαιρετικό Tornado δίνεται απλόχερα από τη REV’IT!, στην 3η έκδοσή του..

Καλύτερο από ποτέ, με τη REV’IT! να ακούει τις νέες συνθήκες και τους πελάτες, και με γνώμονα την ασφάλεια, καταφέρνει και αναβαθμίζει τα υλικά κατασκευής για περισσότερη αντοχή στην ολίσθηση. Με έτοιμες προστασίες Level 2, και αναμονή για πλάτη Level 2 (Seesoft), κινείται στα όρια του “απόλυτου” για ταξίδι μπουφάν.. Αν προσθέσουμε και τις αναμονές για την προστασία στήθους, τότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε ανέβει αρκετά επίπεδα..

http://www.motoraid.eu/blog/wp-content/uploads/FJT275_2290MF_300RGB08.jpg

Το κλασσικό εύκολο φόρεμα παραμένει λόγω της φαρδιάς γραμμής του, και ακόμα και μετά από πολλές ώρες οδήγησης, αισθανόμαστε πολύ άνετα. Ο συνδυασμός με το παντελόνι μας δίνει ένα άρτιο (και) οπτικά αποτέλεσμα που σίγουρα ξεχωρίζει.

Βγάζοντας τις επενδύσεις, μετατρέπεται σε ένα full Καλοκαιρινό μπουφάν λόγω των τεράστιων αεραγωγών που έχει εκπλήσσοντας ευχάριστα καθώς είναι οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί που υπάρχουν για μπουφάν 4 εποχών..

Χρωματικά ακόμα και στο μαύρο ή γκρι χρώμα ξεχωρίζει, και αυτός είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος που θα έχουμε για την επιλογή του.

Βρείτε όλα τα Tornado 3 πατώντας ΕΔΩ

https://i0.wp.com/www.motoraid.eu/image/cache/catalog/products/revit/revit-tornado-3-jacket-silver-black-motoraid_eu_01-750x750.jpg?resize=255%2C255&ssl=1
https://www.motoraid.eu/image/cache/catalog/products/revit/revit-tornado-3-jacket-black-motoraid_eu_01-750x750.jpg