Μπότες, ο υποτιμημένος εξοπλισμός

0
1682
RevIT Boots

Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα γιατί δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές όπου βλέπω σε εκδρομές πολύ πολύ κόσμο να φοράει παπούτσια! Από αθλητικά, έως απλά μποτάκια..

Guys, πάμε αλλιώς..υπάρχει ενας λόγος που ο εξοπλισμός δεν λέει, δεν γράφει, δεν είναι “παπούτσια”, αλλά ΜΠΟΤΕΣ. Όπως και ο Λουμίδης στους καφέδες, έτσι λοιπόν ασχολούμαστε με ένα “άθλημα” το οποίο ναι, θέλει ειδική διαχείρηση, ναι, θέλει χρήματα, ειδικά στον αρχικό εξοπλισμό. Θέλουμε λοιπόν τον “ειδικό” εξοπλισμό.

Μπότες λοιπόν γιατί κυρίως είναι πιο ανθεκτικές
Πιο ανθεκτικές σε βάθος χρόνου, όση χρήση και να κάνεις. Αν κάνεις συχνά πυκνά βόλτες, τα αθλητικά ή τα απλά μποτάκια θα επιβαρυνθούν πολύ περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην φοράς σωστό εξοπλισμό, και παράλληλα, αυτό που φοράς να μην κάνει και σωστά τη δουλειά τους.

Μπότες λοιπόν γιατί είναι πιο ασφαλείς

RevIT Discovery

Τι να πρωτοπείς.. προστασία στους αστραγάλους, ενίσχυση στην κνήμη, προστασία στο καλάμι, αντιολισθητικές σόλες, ενίσχυση στην περιοχή του λεβιέ ταχυτήτων. Θέλεις και άλλα; Οκ, στα δίνω.. Δυστυχώς ή ευτυχώς γλυστράς, με λίγα χιλιόμετρα και η μοτοσυκλέτα πέφτει πάνω στο πόδι σου.. Να είσαι σίγουρος (επειδή έχει τύχει σε σύντροχο), οτι η μπότα ΔΕΝ θα σκιστεί, ΔΕΝ θα ανοίξει και θα αντέξει το βάρος και το σύρσιμο. Βάλε στο μυαλό σου απλά να συρθεί το αθλητικό..κάηκες.. Το σκέφτεσαι ακόμα;

Μπότες λοιπόν γιατί είναι (πλέον) πραγματικά εύκολες στο περπάτημα
Με όλες τις απίστευες σόλες που υπάρχουν με πρώτη και καλύτερη τη σόλα Vibram, μπορείς πλέον εύκολα να φτάσεις στον προορισμό σου και να περπατήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα για αρκετές ώρες. Είναι πολύ πολύ άνετες πραγματικά.

 

Μπότες λοιπόν γιατί είναι αδιάβροχες
Δεν είναι κρίμα εκεί που ταξιδεύεις και έχεις βρει ρυθμό, μέσα στα βουνά και τα δάση, απλά επειδή πέφτεις σε ένα μπουρίνι να σου χαλάσει όλο ταξίδι; Τεχνολογίες εδώ όπως η μεμβράνη OUTdry είναι εδώ για να επιβεβαιώσουν οτι όση βροχή και να “φάς”, θα απολαύσεις το ταξίδι του στο έπακρο χωρίς να σε απασχολούν. Μην ξεχνάς οτι όσο λιγότερα πράγματα περνούν από το μυαλό σου την ώρα που οδηγείς/ταξιδεύεις, τόσο περισσότερο ασφαλής είσαι, και φυσικά τόσο περισσότερο ευχαριστιέσαι το εκδρομικό.ταξίδι σου.

Σίγουρα όλα έχουν προτεραιότητες και τα χρήματα είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά πραγματικά, βάλε στο μυαλό σου οτι πρέπει να το κάνεις για να είσαι πάντα πανέτοιμος και ασφαλείς, από τη στιγμή που ναι, ο μοτοσυκλετισμός είναι κάτι που κρύβει κινδύνους.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τον εξοπλισμό των καλών μας του όμορφου φίλου.. τις ίδιες ανάγκες έχουμε..