4 εποχών σε 1 ή 4 εποχών σε.. 3 ;;

0
2245

Μιλάμε συνέχεια για μπουφάν 4 εποχών και ότι είναι τα καλύτερα γιατί μας καλύπτουν παντού. Ας κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, του οποίου η στάση συνάδει με την προσέγγιση μερικών εταιριών στο τι γίνεται τι κάνουμε..

Και να εξηγηθώ.. κάνε στον εαυτό σου την ερώτηση: πότε πραγματικά χρησιμοποίησες το μπουφάν 4 εποχών σε μια εκδρομή / ταξίδι; Να βάζεις/βγάζεις επενδύσεις ανάλογα με το αν είσαι στο βουνό, ψηλά, χαμηλά, ζέστη, δροσιά κλπ;

Οταν κΑποιος θΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥτερο μπορεΙ να επενδΥσει σΙΓΑ ΣΙΓΑ στον εξοπλισμΟ του

Εδώ έρχεται η προσέγγιση της REV’IT! στα πολύ υψηλά τεχνολογικά μπουφάν, καθώς και της SPIDI λέει το εξής: Γιατί να κατασκευάσω ένα πιο βαρύ μπουφάν “φορτώνοντάς” το (και) με θερμική επένδυση, και να μην το κάνω super ελαφρύ, με υλικά ΑΑΑ ποιότητας και να αφήσω τον αναβάτη να επιλέξει τα ισοθερμικά 1ου και 2ου επιπέδου έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογής όσον αφορά :

  • τη θερμική επένδυση
  • το πάχος της επένδυσης
  • να οπτική της εμφάνιση

Γιατί να μην αφήσω τον χρήστη να “χτίσει” το μπουφάν του και τον εξοπλισμο του;

Με δεδομένο οτι το πάνω από το 70% (του συνολικού μοτοσυκλετιστικού κόσμου) δεν ταξιδεύει με πολύ κρύο. Ειδικά στην Ευρώπη όπου οι θερμοκρασίες φλερτάρουν συνεχώς με το 0 ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα, μοιάζει μια λογική σκέψη. Παίρνεις ένα ελαφρύ μπουφάν το οποίο το φοράς για πολλές ώρες και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, άρα κουράζεσαι λιγότερο, τραβας τις στάσεις σου πιο μακρυά και έτσι κερδίζεις είτε σε ξεκούραση, είτε σε χιλιόμετρα ταξιδιού καθημερινά. Έχοντας επιλέξει από την πιο βασική θερμική επένδυση έως την πιο τέλεια, ή την πιο όμορφη (που θα την βάλεις όταν αφήσεις το μπουφάν της μοτοσυκλέτας στην άκρη για να “βολτάρεις” στην πόλη που επισκέπτεσαι), όπως και να το κάνουμε, έχεις επιλογές.

Παράλληλα, έχεις ενα super ελαφρύ μπουφάν με φουλ αεραγωγούς, σχεδόν καλοκαιρινό, οπότε γλυτώνεις και την αγορά του καλοκαιρνού..
Σίγουρα πιο ακριβή σαν λύση, απλά σιγά σιγά μπορείς να έχεις τον καλύτερο συνδιασμο.

REV’IT! Solar θερμικό μπουφάν

Παρόλα αυτά όμως εμείς είμαστε στην Ελλάδα όπου σχεδόν όλο το χρόνο μπορούμε να ταξιδέψουμε παντού, οπότε.. μήπως είμαστε τελικά σε πραγματικά έναν άλλο κόσμο;
Όταν κάποιος θέλει το καλύτερο μπορεί να επενδύσει σιγά σιγά στον εξοπλισμό του και να μην αασχοληθεί ξανά για αρκετά χρόνια. Προσοχή..σιγά σιγά, δεν είπαμε να πάρεις τα καλύτερα μονομιάς..

Ας μετρήσουμε τα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες μας, αλλά σίγουρα καλό είναι να μπορούμε να έχουμε την πλήρη εικόνα για το τι είναι πραγματικά διαθέσιμο στην αγορά, και πως μπορουμε να εξοπλιστούμε καλύτερα, ο καθένας για το ταξίδι του σύμφωνα με τις ανάγκες.