Naxos Adventure Rally – Ο θεσμός ξεκίνησε

0
1214

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση όπου όταν αυτό που πιστεύεις ότι θα είναι καλό, αποδεικνύεται ακόμα ομορφότερο. Κάτι τέτοιο έγινε και στο 1ο Naxos Adventure Rally όπου είχαμε τη χαρά να υποστηρίζουμε και να συμμετέχουμε. Προτεινόμενο 100% για όλους.

Υπέροχος κόσμος, υπέροχο νησί, πολύ όμορφες διαδρομές, τέλεια θερμοκρασία. Διαδρομές εύκολες, δύσκολες, πολύ δύσκολες που σε εξιτάρουν και σε βάζουν πραγματικά στο στυλ της περιπέτειας. Από ανηφορικά στο πουθενά έως κατηφορικά με την αέναη θέα του Αιγαίου και κατηφόρα προς τη Χώρα, τα κομμάτια ήταν όλα εξαιρετικά. Περνώντας από πολλά σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος και σημαντικά για τη Νάξο, συνδυάζοντας παραλία, θάλασσα και βουνό, οι διαδρομές τα είχαν όλα. Και ακόμα αν δεν θες την απόλυτη περιπέτεια, ζήσε το νησί και τις ασφάλτινες διαδρομές του με το ασφάλτινο group που δημιουργήθηκε και είχε πολύ δυνατή συμμετοχή. Όλα κανονισμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, όχημα υποστήριξης σε έκανε να αισθάνεσαι οτι “οκ, ό,τι και να γίνει το χω..”.

Οι καλεσμένοι Adam Riemann και Βασίλης Ορφανός στα καλύτερά τους. Ο Βασίλης συνεργάσιμος και χαμογελαστός, έδειχνε, έκανε , συμβούλευε και πήγαινε σαν σφαίρα όποτε το ήθελε. Ο μοναδικός Adam Riemann που πέταγε πραγματικά.. Ένας άνθρωπος τόσο καλός και απλός, όσο και το οδηγικό του στυλ. Απέριττο. Αγνό. Καθαρό και δυναμικό παράλληλα. Εξαιρετική δουλειά, πάντα μαζί, έδειχνε το ταλέντο του σε κάθε ευκαιρία χωρίς καν να προσπαθεί. Αποκορύφωμα ότι έβαλε όλο τον κόσμο στην αμμώδη παραλία για να δείξει τι πάει να πει περιπέτεια. Και ναι, έγινε “χαμός”. Έτσι όπως πρέπει σε μια περιπέτεια. Δεν έκοβε πουθενά πραγματικά. Άλματα, drift, τα πάντα

 

Η οργάνωση όσο επίσημη χρειαζόταν και παράλληλα τόσο απλή. Το πρόγραμμα πήγε εξαιρετικά, χωρίς καθυστερήσεις, όπως έπρεπε και αυτό ήταν η εξαιρετική προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.Ν. Τα διαλείμματα όπως έπρεπε να είναι (ίσως με λιγότερη ξεκούραση αν πρέπει να προτείνουμε κάτι). Είχαν ήδη κανονιστεί εκπτώσεις στα καταλύματα και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο των επισκεπτών από θέμα κόστους.

Μπορείτε άνετα λοιπόν να ξεφύγετε με τις καλές σας (μηχανή και κοπέλα/γυναίκα).. Αφήστε τη μια στην παραλία για μίνι διακοπές και πάρτε την άλλη στην περιπέτεια. Σίγουρα η μία δεν θα προβληματιστεί με την άλλη (φοβερός συνδυασμός)

Αν λοιπόν θέλετε να νιώσετε τον παλμό της περιπέτειας και το μυαλό να ξεφύγει ξέρετε τι θα κάνετε όταν ανακοινωθεί το 2ο.. Και εάν δεν ξέρετε, απλά ακολουθήστε μας. Ραντεβού στη Νάξο το 2018.

NAXOS Adventure Rally 2017 from DroneworX on Vimeo.