Προστατευτικό λαιμών εξάτμισης AltRider (1 τεμ.)

Προστατευτικό λαιμών εξάτμισης AltRider (1 τεμ.)

Κωδικός Προϊόντος: ALT-ALTR-0-1109

37,90€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 03/10/22 07:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις

H AltRider είναι μια εταιρία από τις Η.Π.Α. , που κατασκευάζει εκεί και έχει σαν σκοπό την δημιουργία των ποιοτικότερων προϊόντων γιατί (όπως λέει) εμείς και η μοτοσυκλέτα μας αξίζουν μόνο τα καλύτερα…

Το παρόν προϊόν προστατεύει τους λαιμούς της εξάτμισης από χτυπήματα, επαφές με το έδαφος καθώς επίσης και από πέτρες που εκτοξεύονται από τον μπροστινό τροχό.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 304 πάχους 1.5 mm και ο σχεδιασμός του, του επιτρέπει να ακολουθεί εύκολα τις καμπύλες των σωλήνων προκειμένου να έχουμε καλή εφαρμογή.

Τοποθετούνται με σφιγκτήρες ασφαλείας (παρέχονται στην συσκευασία) και υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί εύκολα στο επιθυμητό μήκος χωρίς εργαλεία.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  • 1 προστατευτικό εξατμίσεων 9 σπονδύλων Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 03/10/22 07:11:18 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
  • 2 ανοξείδωτους σφιγκτήρες

Για να τοποθετήσουμε τα προστατευτικά στο Triumph Tiger 800, ξεκινάμε τοποθετώντας το ένα προστατευτικό στον κεντρικό λαιμό. Κόβουμε τον τελευταίο σπόνδυλο (λυγίζοντας τον σπόνδυλο πολλές φορές πάνω-κάτω).Στον 4ο σπόνδυλο από επάνω, κόβουμε τα πλαϊνά κομμάτια με τον ίδιο τρόπο και στην συνέχεια ασφαλίζουμε τον σπόνδυλο επάνω στον λαιμό.

Στο 2ο προστατευτικό, κόβουμε σε ένα σημείο ώστε να δημιουργήσουμε 2 κομμάτια με 5 και 4 σπονδύλους αντίστοιχα. Δίνουμε την απαραίτητη καμπυλότητα στο κάθε προϊόν ώστε να ακολουθεί τον λαιμό και το ασφαλίζουμε αντίστοιχα στον κάθε έναν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Προστατευτικό λαιμών εξάτμισης AltRider (1 τεμ.)