Φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας Battery Controller Junior 900 (8 στάδια)

video

Φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας Battery Controller Junior 900 (8 στάδια)

59,90€ 49,00€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 479

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 20/04/19 ώρα 08:00
Διαθέσιμο Σε 1-2 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 • Κατασκευαστής: Battery Controller
 • Κωδικός Προϊόντος: BC-700BCJP

 

O Junior 900 κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Baterry Controller είναι ένας φορτιστής-συντηρητής για οχήματα με μπαταρίες χωρητικότητας έως 100Ah και είναι σχεδιασμένος ώστε να μπορεί να μένει συνδεδεμένος στην μπαταρία για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Φορτίζει και συντηρεί εύκολα μικρότερες μπαταρίες των 12V, ξεκινώντας από χωρητικότητα 1.2 Ah που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μηχανάκια, μοτοσυκλέτες, ATV, μηχανοκίνητα οχήματα(snowmobile, τζετ σκι) κλπ, ενώ μπορεί ακόμα να φορτίσει αργά και να συντηρήσει μπαταρίες αυτοκινήτων. Διαθέτει προστασία από υπερφόρτιση, υψηλή θερμοκρασία, ανάποδη πολικότητα. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους των μπαταριών μολύβδου: ανοικτού τύπου (ξηράς φόρτισης), MF, VRLA, AGM, Ca/Ca, κλειστού τύπου και τους περισσοτέρους τύπους μπαταριών GEL.

Λειτουργεί αυτόματα σε οκτώ στάδια χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε κάποιο κουμπί γιατί διαθέτει μικροεπεξεργαστή τελευταίας γενιάς που μπορεί να αντιληφθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία, ακόμα και μετά από διακοπή ρεύματος και να βρεθεί στο στάδιο που είναι καταλληλότερο για την κάθε περίπτωση.


Χαρακτηριστικά:
 • Τάση εισόδου: 220-240Vac, 50-60Hz
  Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 20/04/19 08:45:08 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
 • Τάση φόρτισης: 12V (13.8V/14.4V)
 • Ρεύμα φόρτισης: 0.9A
 • Φόρτιση και συντήρηση για μπαταρίες χωρητικότητας: από 1.2Ah έως 100Ah
 • Θερμοκρασίες χρήσης: από -20°C έως +50°C
 • Δύο Led ενδείξεων
 • Ανθεκτικός στο νερό: IP44 (κατάλληλος για εξωτερική χρήση)
 • Φόρτιση σε οκτώ στάδια (αυτόματα): έλεγχος εκκίνησης, αποκατάσταση-ανάκτηση, χαμηλή φόρτιση, πλήρης φόρτιση, αποθείωση, περιοδικός έλεγχος κατάστασης, συντήρηση, εξισορρόπηση-εξίσωση
 • Εγγύηση 3 χρόνια

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
 • Φορτιστή με μήκος καλωδίου 2 μέτρα
 • Αντάπτορα για μόνιμη τοποθέτηση στους πόλους της μπαταρίας, με βύσμα για την σύνδεση του φορτιστή, αδιάβροχο κάλυμμα βύσματος και ασφαλειοθήκη με ασφάλεια ενσωματωμένα
 • Κροκοδειλάκια για απευθείας σύνδεση στους πόλους της μπαταρίας
 • Οδηγίες χρήσης και συντήρησης προϊόντος

Στάδια λειτουργίας:
 1. Έλεγχος εκκίνησης: ο φορτιστής ελέγχει αν ένα ή περισσότερα στοιχεία της μπαταρίας είναι βραχυκυκλωμένα, για να επιβεβαιώσει ότι η μπαταρία είναι σε κατάσταση για να δεχτεί φόρτιση ή αποκατάσταση-ανάκτηση.
 2. Αποκατάσταση-ανάκτηση: αν η μπαταρία είναι μερικώς αποφορτισμένη (τάση μπαταρίας από 1.25V), ο φορτιστής προσπαθεί να την επαναφέρει ανεβάζοντας πιο ψηλά το επίπεδο τάσης.
 3. Χαμηλή φόρτιση: αν η μπαταρία είναι πλήρως αποφορτισμένη, ο φορτιστής παρέχει ρεύμα σε χαμηλό παλμό, για να την βοηθήσει να επανέλθει.
 4. Πλήρης φόρτιση: ο φορτιστής παρέχει πλήρες ρεύμα, αποκαθιστώντας έτσι το 85-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας.
 5. Αποθείωση: ο φορτιστής παρέχει μία "ελεγχόμενη υπερφόρτιση" για να αποκαταστήσει το υπόλοιπο 10-15% της χωρητικότητας της μπαταρίας κάνοντας αποθείωση των στοιχείων μολύβδου (λειτουργεί μόνο σε χαμηλή ή μέτρια κατάσταση θειούχων εναποθέσεων).
 6. Περιοδικός έλεγχος κατάστασης: ο φορτιστής σταματάει να δίνει ρεύμα για μικρή χρονική περίοδο, με σκοπό να επιβεβαιώσει αν η μπαταρία μπορεί να κρατήσει το φορτίο που δέχτηκε. Αυτός ο έλεγχος επαναλαμβάνεται περιοδικά κατά την διάρκεια της συντήρησης.
 7. Συντήρηση: ο φορτιστής κρατάει την μπαταρία στις καλύτερες συνθήκες φόρτισης για μεγάλες περιόδους (ακόμα και μήνες) κατά τις οποίες το όχημα δεν χρησιμοποιείται, χωρίς καμία πιθανότητα μειονεκτήματος (υπερφόρτιση, υπερθέρμανση, απώλεια υγρών στοιχείων ή ηλεκτρολυτών κλπ).
 8. Εξισορρόπηση-εξίσωση: κάθε 30 ημέρες σε συντηρήσεις μακράς διάρκειας ο φορτιστής εκτελεί μια φόρτιση εξίσωσης για να ισορροπήσει τα στοιχεία μολύβδου οξέως και να αποτρέψει την επιστρωμάτωση (αδράνεια) των ηλεκτρολυτών μέσα στα στοιχεία.

Φορτιστές
Δύναμη φόρτισης 0.9A
Εγγύηση 3 έτη
Συντηρεί μπαταρίες 1.2 - 100Ah
Φορτίζει μπαταρίες 1.2 - 100Ah

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
 • Κακή
 • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας Battery Controller Junior 900 (8 στάδια)