Φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας Battery Controller K900 Edge CanBus (8 στάδια)

Φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας Battery Controller K900 Edge CanBus (8 στάδια)

78,50€ 69,00€
Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 628

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 24/10/19 ώρα 01:00
Διαθέσιμο Σε 1-2 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 • Κατασκευαστής: Battery Controller
 • Κωδικός Προϊόντος: BC-700BCK9EDGE

Αλλαγή προγράμματος λειτουργίας φορτιστή:

Αφού συνδέσουμε τον φορτιστή στο ρεύμα, ένα LED θα μας δείξει το επιλεγμένο ενεργό πρόγραμμα λειτουργίας (6V, 12V, 12V CanBus).

 1. Βγάζουμε τον φορτιστή από το ρεύμα και με τα κροκοδειλάκια συνδεδεμένα στην αναμονή του, δημιουργούμε ένα προσωρινό βραχυκύκλωμα ενώνοντας τα δύο άκρα τους, το κόκκινο με το μαύρο.
 2. Συνδέουμε ξανά τον φορτιστή στο ρεύμα. Το πρόγραμμα αλλάζει όπως και η ένδειξη των LED.
 3. Αφού αφαιρέσουμε τον φορτιστή από το ρεύμα διαχωρίζουμε τα κροκοδειλάκια (το ένα από το άλλο), το επιλεγμένο πρόγραμμα μένει στην μνήμη του φορτιστή μέχρι εμείς να θελήσουμε να αλλάξουμε, επαναλαμβάνοντας απλά την διαδικασία.

O K900 Edge κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Baterry Controller ακόμα πιο εξελιγμένος για τα μοντέλα με σύστημα CanBus που διαθέτει αντάπτορα για απευθείας τοποθέτηση σε αναμονές ρεύματος 12V, κλασική ή τύπου DIN 4165 για BMW/Triumph/KTM, έτσι δεν χρειάζεται πλέον να βάλουμε μπροστά, ούτε να γυρίσουμε καν το κλειδί στην μοτοσυκλέτα μας. Είναι ένας φορτιστής-συντηρητής για πολλά οχήματα και είναι σχεδιασμένος ώστε να μπορεί να μένει συνδεδεμένος στην μπαταρία για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Φορτίζει και συντηρεί εύκολα μικρότερες μπαταρίες των 6V και των 12V, ξεκινώντας από χωρητικότητα 1.2Ah που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μηχανάκια, μοτοσυκλέτες, ATV, μηχανοκίνητα οχήματα(snowmobile, τζετ σκι) και μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας έως 100Ah για οχήματα όπως αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, κλπ . Διαθέτει προστασία από υπερφόρτιση, υψηλή θερμοκρασία, ανάποδη πολικότητα με ενδείξεις από ένα ζεύγος LED που δείχνουν επίσης και το στάδιο φόρτισης. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους των μπαταριών μολύβδου: ανοικτού τύπου (ξηράς φόρτισης), MF, VRLA, AGM, Ca/Ca, κλειστού τύπου και τους περισσοτέρους τύπους μπαταριών GEL.

Λειτουργεί αυτόματα σε οκτώ στάδια χωρίς να χρειάζεται να πατήσουμε κάποιο κουμπί γιατί διαθέτει μικροεπεξεργαστή τελευταίας γενιάς που μπορεί να αντιληφθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία, ακόμα και μετά από διακοπή ρεύματος και να βρεθεί στο στάδιο που είναι καταλληλότερο για την κάθε περίπτωση.

Χαρακτηριστικά:
 • Τάση εισόδου: 220-240Vac, 50-60 Hz
  Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 24/10/19 01:43:00 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
 • Τάση φόρτισης: 6V (6.9V/7.2V) και 12V (13.8V/14.4V)
 • Ρεύμα φόρτισης: 1A
 • Φόρτιση και συντήρηση για μπαταρίες χωρητικότητας: από 1.2Ah έως 100Ah
 • Θερμοκρασίες χρήσης: από -20°C έως +50°C
 • Τρία Led (ένα για κάθε λειτουργία-πρόγραμμα) με συνδυασμούς για ενδείξεις σφαλμάτων, σταδίων φόρτισης, κλπ
 • Τρεις λειτουργίες: 6 Volt, 12 Volt, 12 Volt CanBus (για την ρύθμιση των λειτουργιών, δείτε τα TIPS & TRICKS)
 • Μνήμη συγκράτησης τελευταίου προγράμματος λειτουργίας
 • Ανθεκτικός στο νερό: IP44 (κατάλληλος για εξωτερική χρήση)
 • Φόρτιση σε οκτώ στάδια (αυτόματα): έλεγχος εκκίνησης, αποκατάσταση-ανάκτηση, χαμηλή φόρτιση, πλήρης φόρτιση, αποθείωση, περιοδικός έλεγχος κατάστασης, συντήρηση, εξισορρόπηση-εξίσωση
 • Εγγύηση 3 χρόνια
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
 • Φορτιστή με μήκος καλωδίου 2 μέτρα
 • Universal cigar socket adapter 18 mm/12 mm (DIN 4165-BMW/Triumph/KTM)
 • Αντάπτορα για απευθείας τοποθέτηση σε αναμονή ρεύματος 12V 18mm/12mm (κλασική αναμονή αναπτήρα αυτοκινήτου ή DIN 4165 τύπου BMW/Triumph/KTM κλπ.)
 • Αντάπτορα για μόνιμη τοποθέτηση στους πόλους της μπαταρίας, με βύσμα για την σύνδεση του φορτιστή, αδιάβροχο κάλυμμα βύσματος και ασφαλειοθήκη με ασφάλεια ενσωματωμένα
 • Κροκοδειλάκια για απευθείας σύνδεση στους πόλους της μπαταρίας
 • Οδηγίες χρήσης και συντήρησης προϊόντος
Στάδια λειτουργίας:
 1. Έλεγχος εκκίνησης: ο φορτιστής ελέγχει αν ένα ή περισσότερα στοιχεία της μπαταρίας είναι βραχυκυκλωμένα, για να επιβεβαιώσει ότι η μπαταρία είναι σε κατάσταση για να δεχτεί φόρτιση ή αποκατάσταση-ανάκτηση.
 2. Αποκατάσταση-ανάκτηση: αν η μπαταρία είναι μερικώς αποφορτισμένη (τάση μπαταρίας από 1.25V), ο φορτιστής προσπαθεί να την επαναφέρει ανεβάζοντας πιο ψηλά το επίπεδο τάσης.
 3. Χαμηλή φόρτιση: αν η μπαταρία είναι πλήρως αποφορτισμένη, ο φορτιστής παρέχει ρεύμα σε χαμηλό παλμό, για να την βοηθήσει να επανέλθει.
 4. Πλήρης φόρτιση: ο φορτιστής παρέχει πλήρες ρεύμα, αποκαθιστώντας έτσι το 85-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας.
 5. Αποθείωση: ο φορτιστής παρέχει μία "ελεγχόμενη υπερφόρτιση" για να αποκαταστήσει το υπόλοιπο 10-15% της χωρητικότητας της μπαταρίας κάνοντας αποθείωση των στοιχείων μολύβδου (λειτουργεί μόνο σε χαμηλή ή μέτρια κατάσταση θειούχων εναποθέσεων).
 6. Περιοδικός έλεγχος κατάστασης: ο φορτιστής σταματάει να δίνει ρεύμα για μικρή χρονική περίοδο, με σκοπό να επιβεβαιώσει αν η μπαταρία μπορεί να κρατήσει το φορτίο που δέχτηκε. Αυτός ο έλεγχος επαναλαμβάνεται περιοδικά κατά την διάρκεια της συντήρησης.
 7. Συντήρηση: ο φορτιστής κρατάει την μπαταρία στις καλύτερες συνθήκες φόρτισης για μεγάλες περιόδους (ακόμα και μήνες) κατά τις οποίες το όχημα δεν χρησιμοποιείται, χωρίς καμία πιθανότητα μειονεκτήματος (υπερφόρτιση, υπερθέρμανση, απώλεια υγρών στοιχείων ή ηλεκτρολυτών κλπ).
 8. Εξισορρόπηση-εξίσωση: κάθε 30 ημέρες σε συντηρήσεις μακράς διάρκειας ο φορτιστής εκτελεί μια φόρτιση εξίσωσης για να ισορροπήσει τα στοιχεία μολύβδου οξέως και να αποτρέψει την επιστρωμάτωση (αδράνεια) των ηλεκτρολυτών μέσα στα στοιχεία.

Φορτιστές
Δύναμη φόρτισης 1A
Εγγύηση 3 έτη
Επιπλέον Χαρακτηριστικά CanBus
Συντηρεί μπαταρίες 1.2 - 100Ah
Φορτίζει μπαταρίες 1.2 - 100Ah

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
 • Κακή
 • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας Battery Controller K900 Edge CanBus (8 στάδια)