Κάθε έκδοση είναι και καλυτερη

0
1132

Όπως συνηθίζουμε στο MotoRAID, πάντα ακούμε τους χρήστες, ειδικά όσον αφορά τα προϊόντα που παράγουμε με το brand name μας. Έτσι λοιπόν, μια ιδέα που ξεκίνησε πριν 6 περίπου χρόνια, πλέον είναι στην 4η έκδοσή της, έχει αποδειχθεί λειτουργήσιμη και πρακτική, και είμαστε σε θέση συνεχώς να τη βελτιώνουμε. Μιλάμε για την 4η έκδοση του αδιάβροχου σάκου μας.

Έχουμε δώσει ειδική βαρύτητα καθώς ενας αδιάβροχος σάκος είναι μια ειδική περίπτωση που “πρέπει να δουλέψει”. Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση, δεν υπάρχει για εμας το είναι “λίγο αδιάβροχος”. Ενας αδιάβροχος σάκος θα πρέπει να είναι στιβαρός, και αδιάβροχος για όσο χρειαστεί. Με βάση το εξαιρετικό υλικό μας όμως, που μπορείς ακόμα και να το σέρνεις και να μην πάθει τίποτα, ξεκινάμε με μια πολύ καλή βάση. Τα πράγματα στα ταξίδια μας πρέπει να είναι στεγνά. Και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε!

Οι αναβαθμίσεις λοιπόν που κάναμε ήταν μικρές λεπτομέριες που ανέβασαν τον πήχη λίγο ακόμα. Καταρχην, ισχυροποιήσαμε τη βάση των ιμαντών μεταφοράς κατα 1 χιλιοστό, όχι γιατί υπήρχε πρόβλημα, αλλά γιατί θέλαμε να κάνουμε την τσάντα ακόμα πιο δυνατή στη μεταφορά καθώς πολλές φορές (και εκτός μοτοσυκλέτας) την είδαμε από φίλους να είναι παραπάνω από απλά γεμάτη, με αποτέλεσμα το πολύ μεγάλο βάρος. Αφου την εμπιστεύεστε λοιπόν, ας την κανουμε λίγο καλύτερη..

 

Η 2η διαφορά έχει να κάνει με τα ανακλαστικά σημεία τα οποία τα μεγαλώσαμε κατά 25% σε τετραγωνικά εκατοστά στο εμπρός μέρος του σάκου (κοιτάζοντάς τον), χωρίς όμως να ξεφύγουμε από το σχεδιαστικό concept. Πλέον έχουν τη μορφή βέλους και είναι 4 αντί για 3. Προσθέσαμε όμως και επιπλέον ανακλαστικά σημεία στις 2 πλευρές καθώς πολλές φορές είδαμε τους σάκους μας να μεταφέρονται παράλληλα με τη σέλα μας και όχι κάθετα με αυτή. Με αυτό τον τρόπο, αυξήσαμε την παθητική ασφάλεια, και έτσι, πάντα θα υπάρχει κάποιο ανακλαστικό σημείο να φαίνεται από πίσω.

 

H 3η διαφορά είναι μόνο οπτική προκειμένου εύκολα να διαχωρίζεται η 3η από την 4η έκδοση σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένο το σάκο μας, να γνωρίζει τι παίρνει. Έτσι λοιπόν, τα πλάγια τμήματα του σάκου μας είναι πλέον μαύρα.

 

  

 

 

 

 

Τέλος, προσθέσαμε 2 χρώματα. τπ μπλε και το χακί, με το μπλέ να έρχεται σε 2 εκδόσεις, με μαύρα ή λευκά γραφικά. Κάνουμε λοιπόν στο σύνολο 8 χρωματικές επιλογές, και στις 2 εκδόσεις των σάκων μας (CAMP/ADVENTURE), κάνοντας το προϊόν τον σάκο με τις περισσότερες χρωματικες επιλογές παγκοσμίως.

Πάντα θα αναμένουμε την συμβολή σας προκειμένου και η 5η έκδοση να έχει κάτι ακόμα που θα φανεί χρήσιμο, όχι μόνο για τη μοτοσυκλέτα, αλλά και όλες τις άλλες χρήσεις που έχουμε δει όπως στα χιόνια, στην παραλία, στο αυτοκίνητο , στις διακοπές, στο γυμναστήριο και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε όλους τους σάκους μας πατώντας ΕΔΩ

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave