ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Βάσεις κινητών / GPS


Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-HBC-PRO
Η κορυφαία εταιρεία Quadlock συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την βάση στήριξης PRO του κινητού μας σε καβαλέτα/αποστάτες τιμονιού με βίδα με σπείρωμα M8, δίνοντάς μας μια ακόμη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Η κατασκευή της από αλουμίνιο κατεργασία..
64,99€
Χωρίς ΦΠΑ:52,41€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-HBC
Η κορυφαία εταιρεία Quadlock συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την βάση στήριξης του κινητού μας σε καβαλέτα/αποστάτες τιμονιού με βίδα με σπείρωμα M8, δίνοντάς μας μια ακόμη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά εξασφαλί..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLM-BLT-3
Η βάση κινητού Quad Lock με κλιπ για ζώνη / σακίδιο πλάτης, θα μας δώσει τον ευκολότερο και πιο ασφαλή τρόπο για να έχουμε την συσκευή μας μαζί σε κάθε μας εξόρμηση! . Το πατενταρισμένο κλείδωμα 2 θέσεων σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε με ασφάλεια το smartphone σας στη ζώνη, την τσέπη ή το σ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-CLH
Η κορυφαία εταιρεία Quadlock συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την βάση στήριξης του κινητού μας στις τρόμπες φρένου/συμπλέκτη, δίνοντάς μας μια ακόμη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την χρ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-BRS-2
Η κορυφαία εταιρεία Quadlock συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την βάση στήριξης του κινητού μας στο δοχείο υγρών φρένου, δίνοντάς μας μια ακόμη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την χρήση μετάλλου για..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-PIXEL
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Pixel στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έχει ποι..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-HUAWEI
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Huawei στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έχ..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-SAMSUNG
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Samsung στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έ..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-IPHONE
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του iPhone στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έχει πο..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-PIXEL
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Pixel στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότη..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-HUAWEI
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Huawei στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-SAMSUNG
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Samsung στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο. Έχ..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-IPHONE
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του iPhone στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο. Έχε..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-HUAWEI
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Huawei στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-PIXEL
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Pixel στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα ..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-SAMSUNG
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Samsung στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητ..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-IPHONE
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του iPhone στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-2DWC
H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας παρουσιάζει τις μαγνητικές βάσεις MAG οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις νέες μαγνητικές θήκες κινητού MAG. Μέρος αυτής της σειράς είναι η ασύρματη βάση γραφείου MAG Quad lock μαζί με το pad ασύρματης φ..
139,99€
Χωρίς ΦΠΑ:112,90€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLA-PBX
Το καλώδιο τροφοδοσίας 12V Quad Lock κατασκευάστηκε από την εταιρεία για εύκολη τροφοδοσία ρεύματος στην ασύρματη κεφαλή φόρτισης Quad Lock με ασφάλεια κατευθείαν από την μπαταρία της μοτοσυκλέτας μας. Ο διακόπτης τοποθετείται σε κάποιο σημείο που έχουμε εύκολη πρόσβαση και μπορούμε να αλλάζουμ..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-DCM
H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας δίνει πλέον την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στην κονσόλα του αυτοκινήτου μας! Η δυνατότητα της οριζόντιας ή κάθετης τοποθέτησης σε συνδυασμό με την περιστροφική ρύθμιση του ύψους καθώς και της γωνίας θέασ..
32,99€
Χωρίς ΦΠΑ:26,60€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-WCP
H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας παρουσιάζει τις μαγνητικές βάσεις MAG οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις νέες μαγνητικές θήκες κινητού MAG. Μέρος αυτής της σειράς είναι το pad ασύρματης φόρτισης MAG Quad lock για να φορτίσουμε την συμβατή ..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-VNT
H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας δίνει πλέον την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στον αεραγωγό του αυτοκινήτου μας! Η δυνατότητα της οριζόντιας ή κάθετης τοποθέτησης σε συνδυασμό με την ρύθμιση του ύψους καθώς και της γωνίας θέασης, θα μας ε..
42,99€
Χωρίς ΦΠΑ:34,67€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-FSM-PRO
Αυτή η βάση τοποθετείται στην πλάκα του τιμονιού και δίνει τη δυνατότητα σε πιο sport μοτοσυκλέτες να έχουν εκεί το κινητό τους.Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Τ..
79,99€
Χωρίς ΦΠΑ:64,51€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-HBR-PRO
Τώρα, η νέα έκδοση PRO, κατασκευασμένη από αλουμίνιο κατεργασίας CNC, ακόμα πιο ισχυρή για τιμόνια 22-35 χιλ. !!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν τη..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-DSK-2
H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο γραφείο. Το κύριο προσόν της βάσης είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-BMP-BL
H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο τιμόνι ή στο λαιμό του ποδηλάτου. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά εξασφαλίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-ARM
Η βάση κινητού Quad Lock sports armband θα μας δώσει τον ευκολότερο και πιο ασφαλή τρόπο για να έχουμε την συσκευή μας μαζί σε κάθε μας εξόρμηση! Η κατασκευή της από ανθεκτικά ποιοτικά υλικά θα μας δώσει άνετη στήριξη στο χέρι μας, χωρίς ενοχλήσεις και γλιστρήματα. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότη..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-STP
Με την βάση γρήγορης απελευθέρωσης Quad Lock μπορούμε να στερεώσουμε την συσκευή μας σε οποιοδήποτε χερούλι ή τιμόνι πολύ γρήγορα χωρίς εργαλεία και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLP-360-F2H
Η χαμηλή ορθογώνια βάση 360 με τις 2 τρύπες θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε την βάση μας σε οποιαδήποτε φλατ επιφάνεια στο σπίτι, στο γραφείο ακόμα και στο αυτοκίνητο. Το κύριο προσόν της βάσης είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLP-360-F4H
Η χαμηλή ορθογώνια βάση 360 με τις 4 τρύπες θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε την βάση μας σε οποιαδήποτε φλατ επιφάνεια στο σπίτι, στο γραφείο ακόμα και στο αυτοκίνητο. Το κύριο προσόν της βάσης είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-OFM-PRO
H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την χρήση αλουμινίου για τον βραχίονα εξασφαλίζει τη..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-OFM-2
H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά εξασφαλίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια της συσκευής μας, ανεξα..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-WAL-2
Το σετ με τα 2 αυτοκόλλητα 3M VHB (πολύ υψηλής αντοχής) και τις 2 βάσεις θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε το κινητό μας σε οποιαδήποτε φλατ επιφάνεια στο σπίτι, στο γραφείο ακόμα και στο αυτοκίνητο.  Το κύριο προσόν της βάσης είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί α..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-CAR-5
H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο. Το κύριο προσόν της βάσης είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLP-360-FAB
Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-FSM
Αυτή η βάση τοποθετείται στην πλάκα του τιμονιού και δίνει τη δυνατότητα σε πιο sport μοτοσυκλέτες να έχουν εκεί το κινητό τους.Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Τ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-MIR-2
Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-HBR
Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γ..
48,80€ 49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:39,35€
Εμφάνιση 1 έως 38 από 38 (1 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για τη βασική λειτουργία του ιστότοπου και για να διασφαλίσουμε ότι ορισμένες ενέργειες,
όπως η προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, λειτουργούν σωστά. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία που μπορούν να σε ταυτοποιήσουν.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σου; Δες τη Δήλωση Απορρήτου μας.