Ακριβό – φθηνό

0
1667
Wooden signpost with two opposite arrows over clear blue sky Cheap versus Expensive messages

Γενικότερα στο MotoRAID λειτουργούμε με τη λογική του “το ακριβό είναι φθηνό και το φθηνό είναι ακριβό”.

Σε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας προσπαθούμε το value for money να είναι σε τουλάχιστον υψηλό επίπεδο. Και αυτό διότι ο εξοπλισμός σε κάτι που αγαπάμε πάρα πολύ, πρέπει να είναι (όπως το γράψαμε) πάρα πολύ καλός.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου χρήστες παίρνουν πιο οικονομικές λύσεις προκειμένου να γλυτώσουν χρήματα εκείνη τη στιγμή, αλλά με μαθηματική ακρίβεια επανέρχονται για να πάρουν το καλύτερο. Αυτό έχει στο σύνολο διπλό και πλέον κόστος για τον χρήστη. Είναι απολύτως κατανοητό το θέμα με την κακή οικονομική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας, αλλά με λίγη υπομονή και ορθή σκέψη, είναι προτιμότερο να μην πάμε στην αγορά της φθηνής λύσης, και να πάρουμε “μια και καλή” τον εξοπλισμό που πρέπει. Από την άλλη, εδώ πρέπει να υπάρξει και η αντίστοιχη πρόθεση και δυναμική του να μην ξοδέψουμε αλλού τα χρήματα που είχαμε συγκεντρώσει. Καλώς ή κακώς με αυτό τον τρόπο θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα από πλευράς εξόδων, αλλά και – πάνω από όλα – καλύτερη ποιότητα.

Παίρνοντας κάποιο υποκατάστατο από αυτό που πραγματικά θέλουμε/χρειαζόμαστε, είναι βέβαιο ότι μετά από λίγο καιρό (που ίσως όντως δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες μας ή το βαρεθούμε κιόλας) θα αγοράσουμε αυτό που αρχικά θέλαμε. Πάρτε για παράδειγμα την αγορά ενός κατώτερου ποιοτικώς μπουφάν ή ενός GPS που δεν είναι κατασκευασμένο για μοτοσυκλέτα. Στο μπουφάν είναι σίγουρο ότι κάτι θα μας λείψει στα ταξίδια μας, ενώ πχ στο GPS, θα πρέπει να αγοράσουμε επιπλέον ρευματοδοτήσεις, βάσεις, αδιάβροχες θήκες (εφόσον θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα). Και εκτός αυτού, θα έχουμε και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Προς θεού, αυτό που λέμε δεν πιάνει το 100% των χρηστών, αλλά ένα μεγάλο μέρος από την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια. Σκεφτείτε λίγο πιο “flat” και σε βάθος χρόνου δεν θα χάσετε.