Η επιλογή για το καθημερινό μπουφάν του χειμώνα είναι το Williamsburg 2 !!

0
625

Κάθε μέρα παρέα

Ναι, είναι τόσο “κλισέ” τίτλος για να πούμε τα καλύτερα μπλα μπλα μπλα.. Όλοι θέλουν να εκθειάσουν τα δικά τους προϊόντα. Σωστά. Και όμως. Εδώ είναι αλήθεια. Το Williamsburg θα γίνει το καθημερινό σου μπουφάν. Γιατί μπορεί.

Και αυτό το μπορεί γιατί ακόμα και αν είσαι με μοτοσυκλέτα, είναι τόσο μαλακό που δεν θα σε ενοχλήσει. Αν είσαι με scooter, είναι αυτό το “θεϊκό” feeling.. Γιατί είναι τόσο μαλακό; Γιατί είναι αυτός ο συνδυασμός polyester και cotton κάνει τα πράγματα αλλιώς. Ανθεκτικό στην τριβή,αλλά συνάμα τόσο μα τόσο άνετο. Πολυλογάς ε.. είμαι. Ας συνεχίσω..

 

 

  • Μπορεί λοιπόν να γίνει το καθημερινό σου μπουφάν γιατί είναι 100% αδιάβροχο.
  • Μπορεί λοιπόν να γίνει το καθημερινό σου μπουφάν γιατί έχει τόσο διακριτικές προστασίες που δεν φαίνονται, και κανείς δεν θα το καταλάβει. Αλλά εσύ θα ξέρεις οτι είσαι και προστατευμένος.
  • Μπορεί λοιπόν να γίνει το καθημερινό σου μπουφάν γιατί γίνεται σοβαρό αν το θέλεις για το ραντεβού σου, αφού αφαιρείται η κουκούλα.
  • Μπορεί λοιπόν να γίνει το καθημερινό σου μπουφάν γιατί απλά ξεχωρίζει. Με το πώς κάθεται πάνω σου. Και θα κάτσει. Τέλεια. Κάθε φορά..
  • Μπορεί λοιπόν να γίνει το καθημερινό σου μπουφάν γιατί βγαίνει και σε μαύρο. Δεν κάνουμε λόγο για το υπέρτατο χακι-πράσινο-γκρι που είναι απλά κάτι ασύλληπτο

H REV’IT! πήρε όλα τα καλά, άκουσε, και το αναβάθμισε σε σημείο που θα πεις “αποκλείεται να βγάλει και Williamsburg 3”.

Όταν βρείτε την ευκαιρία μη διστάσετε.. Ελάτε να πείτε ένα “γειά” και δοκιμάστε το. Για όλους τους υπόλοιπους, έχουμε και την παρουσίαση.