Είναι Trendy, είναι όμορφα και σε πολύ καλή τιμή. Παραλάβαμε τα 3 αδερφάκια της Brandit τα οποία μπορούν να γίνουν τα καθημερινά μας σακίδια, και για τους λάτρεις της οργάνωσης, μπορούν να φανούν εξαιρετικά καθώς έχουν πολλές θήκες αποθήκευσης.

40 λίτρα σε Dark Camo

Υπάρχουν ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου και μέσης, οπότε μπορούμε άνετα να περπατάμε για ώρα μαζί τους. 2 διαφορετικές κύριες θήκες και 2 επιπλέον εξωτερικές θήκες στο 40άρι και το 25άρι θα μας κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή.

Το 25άρι φορεμένο

Υπάρχουν ρυθμιστές πλάγια και χαμηλά έτσι ώστε να φέρνουμε τα σακίδια στα μέτρα μας ανάλογα πόσο γεμάτα είναι.

Τα μεταφέρουμε από τη λαβή στο πάνω μέρος. Οι ρυθμιστές για το πέρασμα στους ώμους μπορούν να ανοίξουν πάρα πολύ και να μπουν εύκολα ακόμα και αν φοράμε μπουφάν.

 

 

 

Βγαίνουν σε 3 εκδόσεις. Σακίδιο ταχυδρόμου με χωρητικότητα 8 λίτρα, το κλασσικό σακίδιο πλάτης στα 25 λίτρα, και για όποιον θέλει παραπάνω χώρο, η μεγάλη έκδοση των 40 λίτρων.

Διαφορά 40 με 25 λίτρα

 

Στο 8άρι υπάρχει η δυνατότητα να φορεθεί και τους 2 ώμους, καθώς υπάρχει αναμονή για “δέσιμο” δεξιά ή αριστερά. Επίσης, όλος ο ιμάντας μπορεί να κρυφτεί στο πίσω μέρος, κάνοντάς το ένα πολύ όμορφο τσαντάκι χεριού.

 

 

Υπάρχουν επιπλέον αξεσουάρ/θήκες που κολλάνε στο velcro στο πάνω μέρος των σακιδίων τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να μας πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

 

 

Αν τα πιο πάνω σας κέντρισαν το ενδιαφέρον, δείτε τις παρουσιάσεις μας, για το 25άρι:

Και για το μικρό 8άρι: