Οι MotoRAIDers εργάζονται..

0
1620

Έχουμε μιλήσει με πολλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια στο τηλέφωνο.. Με αρκετούς έχουμε ήδη γνωριστεί από κοντά και έχουμε αναπτύξει άλλες σχέσεις, με άλλους δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα.. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να παρουσιαστούμε για να ξέρετε και εσείς με ποιους μιλάτε.. Φυσικά και άλλοι MotoRAIDers έχουν μπει στην ομάδα, και ο κάθε ένας έχει ακολουθήσει στη συνέχεια άλλα μονοπάτια, και αυτό μας χαροποιεί επίσης..

Ξεκινάμε από την Πάτρα με αλφαβητική σειρά του μικρού ονόματος.

Γιάννης Σ: Η λεπτομέρεια..

Ο “λεπτομέρειας” – instagram: @j_sioros

Είναι αυτός που ξέρει όλα τα μικρά μικρά ταξιδιωτικά δρομάκια, αυτός που ο σκληρός του δίσκος είναι γεμάτος με εικόνες, σταυροδρόμια, διαδρομές.. Γι’αυτό το λόγο όταν εξυπηρετεί θέλει να είναι όλα στην εντέλεια.. Ήρθες να ρωτήσεις για μπουφάν.. όοοοχι….δεν θα σου δείξει μόνο 3.. θα στα δείξει ΟΛΑ.. Γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Γιατί πρέπει να ξέρεις τα πάντα. Οδηγός και enduro, και ταξιδιωτικό enduro, έτοιμος κάθε μέρα για την επόμενη διαδρομή.. Θες κάτι και δεν το βρίσκεις; Πάρτον τηλέφωνο και θα στο βρει..

 

Κώστας: Ο αποστολέας..

Ο ΚωστάκηC – instagram: @arvanitiskostas

Ο “ΚωστάκηC” είναι η βάση κάθε επιχείρησης.. Αυτός που θα δει το λάθος και θα το φτιάξει καλύτερα από πριν, αυτός που φτιάχνει το δέμα που εσείς παραλαμβάνετε με τόση χαρά. Αυτός που το προσέχει, του δίνει και κανά φιλάκι που και που.. Αναβάτης με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του, ιδανικός συνοδοιπόρος στη δουλειά και στο δρόμο. Με λίγα λόγια, η εγγύηση. Όπως το “tulip” της διαφήμισης έλειπε πριν κάποιες δεκαετίες από το τραπέζι, σε κάθε επιχείρηση λείπει ο Κώστας.. Ευτυχώς τον κλέψαμε εμείς..

 

Λευτέρης: Ο νέος (και ωραίος)

Ο “νέος” – instagram: @lefteriskakaroumpas

Ο Λευτέρης είναι η τελευταία προσθήκη στην ομάδα και είναι η φρέσκια παρουσία που μετατρέπεται σε καλό χαμό στο κατάστημα.. Φρέσκες ιδέες, φρέσκο πνεύμα, πάντα πρόθυμος να ανεβοκατέβει κατάστημα-αποθήκη 20 φορές σε 5 λεπτά.. Δεινός με τις αλλαγές μοτοσυκλετών, πλέον έχει βρει την ταυτότητά του (μάλλον…) και σκέφτεται που να πάει το ΣΚ.. Ιδιαίτερα εξυπηρετικός, σε σημείο που “καίγεται” και ο ίδιος προκειμένου να δώσει όλες τις πιθανές λύσεις. 

 

Χαρά: Ο έλεγχος

Το κορίτσι – instagram: @haralab

Η μια γυναικεία παρουσία στο λογιστήριό μας, μας βάζει στη θέση μας, ψάχνει για το λάθος και χειρίζεται τα “σκουπίδια” δηλαδή τα ελαττωματικά προϊόντα, τις επιστροφές και οτιδήποτε περίεργο και ύποπτο υπάρχει. Αναβάτης scooter (με δίπλωμα μοτό) γυρίζει την πόλη και να τσεκάρει τι γίνεται, να δει και να μεταφέρει το vibe της κάθε μέρα..

Α…κάνει και καλές εκπτώσεις όταν είναι στο ταμείο της Πάτρας. 

 

και ο MotoRAIDer

instagram: @jlabro

 

Και η σειρά της Αθήνας

Δημήτρης: Ο Καλοκαιρινός..

Όλος ο χρόνος Καλοκαίρι – instagram: @dimitriskokkinos79

Με ιδιαίτερη χαρά γενικότερα στη ζωή του, αλλά ειδικά το Καλοκαίρι, αυτό το παιδί πετάει.. Ο άνθρωπος που αν θέλεις προσφορά.. μίλησέ του. Γνωρίζει και θυμάται το στοκ μας κάθε στιγμή, και σίγουρα θα βρεί αυτό που χρειάζεσαι. Αν του πεις κιόλας τι θέλεις, να φύγες με ένα μεγάλο χαμόγελο αλλά και μια τσαντούλα που θα γράφει “MOTORAID”.

 

Άνθρωπος της Αθήνας, ξέρει να σε καθοδηγήσει – ειδικά στον εξοπλισμό πόλης – έως εκεί που δεν μπορείς να το φανταστείς. Άκουσέ τον και δεν θα χάσεις αυτό είναι σίγουρο. Όσο δεν εργάζεται θα τον βρεις σε κάποια παραλία να κάνει τα δικά του.. ή θα τον ακολουθήσεις στο instagram για να μάθεις τις μυστικές πληροφορίες.. 

 

“Λουκάς”: O Cool..

Look ο cool.. – instagram: @nikolas_loukipoudis

Ο “Λουκάς” προέρχεται από ένα εξαιρετικό μοτο-οικογεναιακό περιβάλλον και ξέρει πώς είναι η “φάση”.. Έχοντας μόλις γυρίσει από Γερμανία, δεν διστάσαμε να του προσφέρουμε συμβόλαιο 2+2 έτη 🙂 Φέρνει την τεχνογνωσία από την Γερμανία και την όρεξη ενός γεμάτου ενέργεια νέου που ήδη  εξυπηρετεί σαν πυροβόλο.. Υπεύθυνος για τις αποστολές που φεύγουν από την πρωτεύουσα.  Το Aprilia που έχει είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει για πολύ στα χέρια του δεδομένης της αναζήτησης πάντα για κάτι νέο..

 

 

 

Μιχάλης: Ο παλιός

Παλιός “γκαζάκιας”, παλιός στο χώρο με μεγάλη εμπειρία σε διάφορες εταιρίες, αλλά ακόμα φρέσκος σε όρεξη, ο Μιχάλης είναι η βάση μας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια τον κάνει να είναι η φωνή της λογικής, ακόμα και με κυνικό τρόπο μερικές φορές του τύπου “δεν σας κάνει το κράνος”.. Όντως, αν δεν σου κάνει δεν θα είναι ευγενικός, θα στο κόψει με την πρώτη.. Όσοι δεν τον ξέρετε, μην τον βλέπετε “απόμαρκο”.. είναι καλός, Μιλήστε του και θα κερδίσετε έναν ακόμα φίλο..

Μιχάλης η δύναμη

 

Νίκος: Μικρός στο μάτι..

Νικόλας και τα μυαλά στα κάγκελα – instagram: @nickos_an

Ο Νίκος είναι μια φοβερή περίπτωση όπου πάντα θα σου πετάξει την ατάκα και θα μείνεις “κάγκελο”. Καταπληκτικός ταξιδευτής, αναζητά νέες προκλήσεις και διαδρομές, κερδίζει πολλούς εμπειρίας για να μεταφέρει στον πελάτη, ενώ η διαδρομή από BMW σε Yamaha του δίνει επιπλέον πόντους. Οι συμβουλές του είναι πάντα κατατοπιστικές και η ενέργειά του μετατρέπεται σε λύσεις.

 

Πάνος: Ο ευγενής

Πάνος, τα κάνει όλα και συμφέρει – instagram: @panos_papandreou

Ο Πάνος είναι μια εξαιρετική φυσιογνωμία και προσωπικότητα από αυτές που θες κάθε μέρα για να περνάς ευχάριστα με κάποιον. Δυνατός ταξιδευτής, δεν θα τον δεις ποτέ να πηγαίνει γρήγορα γιατί απλά θέλει να ρουφάει αυτό που βλέπει, το μεγαλείο της φύσης. Οι χωμάτινές του επιλογές είναι πολύ δυνατές και μένουν για καιρό στο μυαλό μας. Κατατοπιστικότατος με τους πελάτες, σε σημείο που δίνει λύσεις και του λες “όχι άλλες σε παρακαλώ”.

 

Αυτοί είμαστε λοιπόν – για την ώρα – και πάααααντα θα έχουμε όρεξη και καλή πρόθεση.

Τα λέμε στους δρόμους MotoRAIDers 🙂