Η Quad Lock ήρθε στην Ελλάδα

0
693

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσουμε την αρχή της συνεργασίας μας με την Quad Lock, μετά από μακρές διαπραγματεύσεις..

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η Quad Lock, είναι η εταιρία κατασκευάζει βάσεις κινητών για μοτοσυκλέτες, scooter και όχι μόνο, και τις προσαρμόζει με πολύ όμορφο και εύκολο τρόπο σε σημεία, ενώ η σύνδεση του κινητού με τη βάση μας γίνεται με το 1 χέρι.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Η βάση τοποθετείται στο σημείο που θέλουμε (τιμόνι, καθρέπτη ή ακόμα και σπίτι, στο χέρι, στο ποδήλατο), έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο). Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quadlock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone , Samsung S21 κλπ), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού).

Η σύνδεση γίνεται με το 1 χέρι απλά περιστρέφοντας το τηλέφωνο στο άνω μέρος της βάσης.

Βάση για τιμόνια, με την επέκταση  εγκατεστημένη
Βάση στο τιμόνι χωρίς να κάνουμε χρήση της επέκτασης

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:

1. Μια βάση (από τις έτοιμες λύσεις, σαν και αυτή που βλέπουμε πιο πάνω) που πηγαίνει στο τιμόνι, ή στον καθρέπτη, ή στην πλάκα τιμονιού ή όπου θέλουμε (αν επιλέξουμε να το φτιάξουμε κομμάτι κομμάτι με τις επιλογή «Quad Lock 360).

2. Μια θήκη quadlock κινητού που έχουμε , είτε ένα αυτοκόλλητο που κολλιέται στο πίσω μέρος της θήκης που ήδη έχουμε (Δείτε ΕΔΩ τις έτοιμες θήκες για κινητά) και ΕΔΩ το universal αυτοκόλλητο που θα κολλήσει στη θήκη που ήδη έχουμε

Το αυτοκόλλητο που κολλάει στη θήκη του κινητού μας και μπορεί να συνδεθεί με τη βάση

 

Η συγκεκριμένη θήκη για τηλέφωνο που θα συνδεθεί με τη βάση Quad Lock

 

Τι βάσεις υπάρχουν:

 

 

τα παντα συνδεονται

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά αξεσουάρ που μας λύνουν τα χέρια όσον αφορά την συγκεκριμένη τοποθέτηση που θέλουμε, από επιπλέον αντικραδασμικές βάσεις, έως κεφαλές που δίνουν τη δυνατότητα επιπλέον καμπής της βάσης, βάσεις για αναμονή φόρτισης από USB και άλλα πολλά.

Σύνδεση άνω μέρους Quad Lock σε βάση RAM-MOUNT.
Σύνδεση άνω μέρους Quad Lock σε βάση RAM-MOUNT.

Βάση εύκολης τοποθέτησης στα ποδήλατα. Το μόνο που θέλουμε μετά είναι το αυτοκόλλητο ή η θήκη.

Πέραν όλων αυτών, υπάρχει η δυνατότητα custom βάσης, για τη σειρά Quad Lock 360 , όπου δίνεται να η δυνατότητα να πάρουμε κομμάτι-κομμάτι και να φτιάξουμε τη δική μας βάση, ακόμα και περιστροφή 360 μοιρών. Τοποθετούνται σε σκάφη, σπίτια, τοίχους, ποδήλατα κλπ.

 

 

Βρείτε όλη τη γκάμα της Quad Lock πατώντας εδώ, και επιλέξτε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε φυσικά να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.