REV’IT Sand 4 – Σημείο αναφοράς

0
780

Μην νομίζεις οτι θα σου πουλήσω με αυτό το άρθρο. Δεν θέλω να το κάνω.

Αν νομίζεις οτι είναι “ένα ακόμα άρθρο πώλησης” πάτα το “Χ” , μην διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, και πήγαινε κατευθείαν να τα δεις πατώντας ΕΔΩ. 

Αν απλά θες να δεις το video review χωρίς να φτάσεις στο τέλος του άρθρου, πάτα ΕΔΩ

Θέλω να σε ενημερώσω οτι απλά είναι έτοιμο. Είναι αλήθεια. Πόσες φορές στο δρόμο έχεις δει αυτό το μπουφάν και τελικά σου λένε “είναι το REV’IT! Sand”.  Και δεν είναι απλά έτοιμο. Είναι καλύτερο, πιο όμορφο, με καλύτερη προστασία, και ελάχιστα πιο ακριβό.

Είναι το καλύτερο μη GORE-TEX μπουφάν που υπάρχει. Συνέχισε να διαβάζεις και όταν φτάσεις το τέλος του άρθρου θα το έχεις καταλάβει.

Για σένα που έχεις μια εικόνα, πήγαινε 10 γραμμές πιο κάτω.

Για σένα που δεν έχεις εικόνα τι είναι στο REV’IT Sand, είναι η απόλυτη σειρά εξοπλισμού 4 εποχών. Δηλαδή το απόλυτο μπουφάν και παντελόνι μοτοσυκλέτας/scooter 4 εποχών το οποίο το φοράς και το ξεχνάς. Γιατί; Γιατί είναι τόσο άνετα. Γιατί είναι αδιάβροχα και δεν σε απασχολεί πόσο βρέχει. Μπουφάν και παντελόνι 4 εποχών εννοούμε τη δυνατότητα του πραγματικά να αφαιρούνται και οι 2 επενδύσεις – θερμική και αδιάβροχη – και όχι μόνο η θερμική. Για τα γάντια, φέτος θα υπάρχουν και 2 διαφορετικά γάντια Sand, τα Καλοκαιρινά αλλά και τα αδιάβροχα..

Έτσι λοιπόν το πρότυπο αντιγραφής για άλλες εταιρίες ψηλώνει τον πήχη, γιατί πολύ απλά βλέπει μπροστά..

Τα νούμερα λοιπόν μιλάνε από μόνα τους..

0,4% είναι το ποσοστό επιστροφής εγγύησης και αυτό έγινε με κουμπιά τσεπών και όχι για αδιαβροχοποίηση.

 

52% (στο MotoRAID) των πωλήσεων μπουφάν 4 εποχών είναι μόνο το Sand 3

 

5 τα διαφορετικά χρώματα για τον άνδρα

 

3 τα διαφορετικά χρώματα για τη γυναίκα

 

Και γιατί λέω οτι έγινε καλύτερη όλη η σειρά;

Γιατί πλέον επανασχεδιάστηκε η αδιάβροχη μεμβράνη. Παρά το γεγονός οτι ήταν “σκυλί”, οι Ολλανδοί θέλουν απλά να μένουν πρώτοι με διαφορά.

Γιατί πλέον το εξωτερικό υλικό είναι όλο από Ripstop που δίνει μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή με την άσφαλτο.

Γιατί πλέον και με τα νέα δεδομένα ασφάλειας, έχει πάρει έγκριση ΑΑ

Γιατί πλέον οι επενδύσεις αφαιρούνται πολύ πιο εύκολα

Γιατί πλέον υπάρχουν 2 διαθέσιμα γάντια , Καλοκαιρινό και αδιάβροχο κάνοντας τι σκέψη “τι γάντι να πάρω” απλή..

Γιατί οι τσέπες στο παντελόνι παίρνουν περισσότερο αέρα

Γιατί πολύ απλά είναι το αυθεντικό, το σημείο αναφοράς που όλοι προσπαθούν να αντιγράψουν.

Γιατί πλέον μπορείτε να είσαι σετ με την συνεπιβάτιδά σου καθώς βγαίνει και σε γυναικείο

Θα δείς και στο video review οτι το fitment παραμένει το ίδιο και δεν προβληματίζει. Θα δεις οτι η αδιάβροχη επένδυση μπορεί εύκολα να φορεθεί και μόνη της, οπότε σε απαλλάσει από την υποχρέωση να πάρεις και “μπουφανάκι” για τη βόλτα σου στο προορισμό σου όταν θα βγεις για φαγητό.

Πρακτικά λοιπόν θα πληρώσεις “ακριβά” το μπουφάν , αλλά θα είσαι σε κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού, ασφάλειας και άνεσης. Αν λοιπόν σου αρέσουν τα ταξίδια και παράλληλα όχι μόνο θες να βγαίνεις καλός στις φωτογραφίες, αλλά και να περνάς καλά, σκέψου να κάνεις την κίνηση. Πέτα/πούλησε ό,τι έχεις και δες τα νέα Sand 4. Θα απολαμβάνεις το ταξίδι σου όποιες και να είναι οι συνθήκες. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα “σιχτιριάζεις” γιατί πολύ απλά τίποτα δεν θα πηγαίνει σταβά. Αυτό σε οδηγεί απλά στο ό,τι θα είσαι χαρούμενος. Και αν είσαι χαρούμενος όχι απλά θα βγαινεις καλός στις φωτογραφίες όπως είπαμε παραπάνω, αλλά θα βγαίνεις και χαμογελαστός !!

Θυμίσου, το ακριβό είναι φθηνό. Θα το πάρεις μια φορά, και θα “κλείσεις” για κάποια χρόνια στο θέμα “μπουφάν” ή “παντελόνι”. Θα τα φοράς και θα σου “ση$0Ν#3τ@!”. Με οτιδήποτε άλλο από αυτό που σου ταιριάζει και θες, απλά κάνεις υποχώρηση. Και όταν μπλέκεται κάτι που το κάνεις γιατί γουστάρεις, απλά δεν πρέπει να κάνεις υποχώρηση.

Τα εργαλεία στα δίνουμε.. 36 άτοκες δόσεις με χρήση κάρτας, και αν πας για τη στολή, έχεις έκπτωση.. αρκεί να μας το πεις..

Θα τα πούμε στα βουνά..θα μας γνωρίσεις γιατί θα φοράμε το Sand 4 σε λίγο καιρό..

Το νέο REV’IT! Sand 4

Δείτε το Video review μας εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=zbVq18G9Crk