Αυτοκόλλητες βάσεις τοίχου Quad Lock (2 τεμ.)

new
new

Αυτοκόλλητες βάσεις τοίχου Quad Lock (2 τεμ.)

Κωδικός Προϊόντος: QLC-QLM-WAL-2

19,99€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 28/09/23 01:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις

Για πιο μόνιμη και σταθερή εγκατάσταση της βάσης σε τοίχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βίδα (δεν περιλαμβάνεται)

Το σετ με τα 2 αυτοκόλλητα 3M VHB (πολύ υψηλής αντοχής) και τις 2 βάσεις θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε το κινητό μας σε οποιαδήποτε φλατ επιφάνεια στο σπίτι, στο γραφείο ακόμα και στο αυτοκίνητο.  Το κύριο προσόν της βάσης είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται..

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο) . Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quad Lock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 13, Samsung S21 κλπ.), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού).

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:

  1. Μια βάση (από τις έτοιμες λύσεις, σαν και αυτή που βλέπουμε αυτή τη στιγμή) που θα κολλήσουμε με το αυτοκόλλητο σε οποιαδήποτε φλατ επιφάνεια. Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 28/09/23 01:02:22 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
  2. Μια θήκη Quad Lock κινητού που έχουμε , είτε ένα αυτοκόλλητο που κολλιέται στο πίσω μέρος της θήκης που ήδη έχουμε (Δείτε ΕΔΩ τις έτοιμες θήκες για κινητά) και ΕΔΩ το universal αυτοκόλλητο που θα κολλήσει στη θήκη που ήδη έχουμε
Σημείωση: Η βάση ΔΕΝ προτείνεται για χρήση σε επιφάνειες από: λάστιχο, δέρμα, σιλικόνη, μαλακές πλαστικές επιφάνειες όπως πολυπροπυλένιο και πολυαιθυλένιο καθώς και ξύλο χωρίς κατεργασία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Αυτοκόλλητες βάσεις τοίχου Quad Lock (2 τεμ.)