REV’IT! Sand 4 – O ρομαντικός..

0
799

Όντας οι μόνοι PREMIUM & GORE-TEX Dealers στην Ελλάδα, έχουμε συνδεθεί με το όνομα της REV’IT! στον Ελλαδικό χώρο.. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Όταν πίσω στο 2006 συνδεθήκαμε για πρώτη φορά με την εταιρία, είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που υπήρχε τότε.

Όχι απλά δεν πέσαμε έξω και βοηθήσαμε στην εξάπλωση της εταιρίας, αλλά πάνω από όλα δώσαμε ποιότητα σε όλους εμάς που “καβαλάμε” σε όλες τις συνθήκες. Και η ποιότητα αυτή ήρθε σε καλή τιμή. All in all, ανεβήκαμε όλοι επίπεδο εξοπλισμού και σταματήσαμε να κοιτάζουμε μόνο το “πόσο κάνει”, αλλά είδαμε (επιτέλους) το “τι κάνει” και το “τι πληρώνω”..

 

Πάνω σε αυτή τη λογική λοιπόν όταν πριν από 13-14 περίπου χρόνια ήρθε το μπουφάν Sand κάτι άλλαξε.. Φύγαμε από τα στερότυπα (Dainese) Νεα δεδομένα, layers που αφαιρούνται, για όλες τις συνθήκες (οκ,εκτός από 40oC) έδωσαν το νέο σύνθημα για τον αναβάτη που ήθελε ποιότητα και το έδειχνε στην παρέα του, και δεν καυχιόταν για το “πόσο έκανε”.. αλλά “ΤΙ έκανε”.. Και έκανε τα πάντα.

Στη Λίμνη Koman στην Αλβανία όπου οι μοτοσυκλέτες φορτώθηκαν σε.. πλωτό πούλμαν..

Sand, Sand 2, Sand 3, μας έχουν ακολουθήσει παντού όλα αυτά τα χρόνια και μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους.. Γιατι όποια σύγκριση και να κάνουμε, ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής, και ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι πιο άνετο στο να το φοράς.. Γιατί όταν το φοράς σημασία έχει η άνεση και η ασφάλεια και όχι πόσο οικονομικά το πήρες.

ΔΕΝ πρεπει να ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Η αγορά κατακλίστηκε από αντιγραφές, Richa, Dainese, Nordcap, Nordcode, IXS και πολλοί πολλοί άλλοι αντέγραψαν αλλά ποτέ δεν έφτασαν.. και αυτό είναι λυπηρό.. Όταν κάποιος σε προσπερνάει, δεν τον αντιγράφεις..πας να τον περάσεις..

 

Αλλά μάταια.. που το R&D που έχει η Ολλανδική εταιρία από το 2000.. που η στρατηγική που έχει η εταιρία.. που είναι οι προστασίες που έχει ανακαλύψει.. που όλοι οι ambassadors της REV’IT! που είναι οι πιο αυθεντικοί riders της γης.. που να συγκριθούν όλα αυτά με τις αντιγραφές.. Το αυθεντικό σε βάθος χρόνου πάντα κερδίζει !!

Γι’αυτό το λόγο το motto για το Sand 4 είναι “often copied, never equaled” , δηλαδή “ΣΥΧΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ”

Το νέο REV’IT! Sand 4

Και αυτή η είναι αλήθεια. Όταν τελειώσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο θέλω να σκεφτείς και να ψάξεις ποιο άλλο μπουφάν έχει όλα αυτά τα χαρίσματα προστασίας, ομορφιάς, δύναμης, λειτουργικότητας και αερισμού.

Δεν θα βρεις..

  • Ακόμα και αν βρεις, θα είναι σε άλλη τιμή.
  • Ακόμα και αν νομίζεις οτι το βρήκες στην τιμή, πάλι δεν θα το έχεις βρει. Γιατί;; Γιατί η άνεση όταν φοράς αυτό το μπουφάν είναι κάτι που δεν υπάρχει. Δεν βρίσκεται όμοιό του..
  • Ακόμα και αν νομίζεις οτι βρήκες την άνεση, δεν θα έχεις βρει την ασφάλεια και την τιμή..
  • Ακόμα και αν νομίζεις οτι βρήκες ίδιο μπουφάν στην ίδια τιμή, δεν θα έχει την ποιότητα της ασφάλειας που έχει το Sand.

Γιατί όταν θα είσαι στα Τζουμέρκα ή στους Δολομίτες, θα θέλεις να απολαύσεις τα πάντα γύρω σου και όχι να ασχολείσαι με το “ζεσταίνομαι γαμώτο, κρυώνω γαμώτο, δεν μου κάθεται καλά το μπουφάν με τις επενδύσεις ρε γαμώτο” κλπ. Αν το κάνεις αυτό, τότε έχεις χάσει τον βασικό παράγοντα του μοτοσυκλετισμού. Την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ… το να κοιτάς γύρω σου και να λες “που είμαι ο παίχτης”.. “τι ωραία διαδρομή”, “τι ωραία άσφαλτος”.. κλπ κλπ κλπ.

 

 

 

 

 

“Διθυραμβικά σχόλια” θα πεις, “αυτός να πουλήσει θέλει” θα πεις.. αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτό που με νοιάζει είναι να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ και να κάνεις μια πραγματική σύγκριση και θα καταλάβεις οτι το μπουφάν αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις και ναι, είναι η καλύτερη αγορά που θα κάνεις, ΑΝ φυσικά θες το επίπεδο ασφάλειάς σου να είναι υψηλό. Βόλτα πας και με το πουκάμισο, πας και με το μπουφάν των 50 ευρώ, πας και με το Sand 4. Το πως πας ειναι η διαφορά.. και όταν παίζεται και η ασφάλεια μέσα.. τότε δεν υπάρχουν περιορισμοί. Δεν πρέπει να υπάρχουν. Κάνεις το Αθήνας – Θεσσαλονίκη και με το παπάκι Super Cub των 50cc, πας και με scooter 200cc, πας όμως και με μια BMW R 1250 GS..

ΣΥΧΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ

Έτσι λοιπόν φτάνω να σου δείξω λίγο το νέο Sand 4.

Αλλά άστο.. δεν θα το κάνω τώρα. Μείνε συντονισμένος και σε πολύ λίγο θα το δεις ζωντανό.. στο video review, στους δρόμους, με το MotoRAID..

Τα λέμε σύντομα

 

Travel Enduro Time
Αλβανία