Kriega – Η έννοια της ποιότητας και της επένδυσης

0
1204
Kriega detail
Kriega detail

Υπάρχουν μερικές εταιρίες όπου θέλοντας και μη, δεν μπορείς παρά να γίνεις fan τους. Εαν ρίξεις μια ματιά, πέρα από το design υπάρχει και η πρακτικότητα λες και το προϊόν το έφτιαξαν μέσα από τα θέλω σου, λες και έχουν ταξιδέψει μαζί σου και ξέρουν ακριβώς τι θέλεις. Όταν όλα αυτά συνδιάζονται με την απόλυτη ποιότητα που δεν έχει πρόβλημα να σου προσφέρουν 10 χρόνια εγγύηση, καταλαβαίνεις οτι εδώ γίνεται κάτι σοβαρό. Ή μάλλον, κάτι πολύ σοβαρό.

Kriega R20
Kriega R20

Η Αγγλική Kriega είναι 100% μια τέτοια περίπτωση. Με design που μαγνητίζει και ποιότητα που γίνεται αντικείμενο benchmark, κάνει τον οικονομικό παράγοντα να περάσει σε δεύτερη σκέψη. Γιατί ναι, είναι ακριβά, αλλά αν αναρωτηθείς “ποια εταιρία μου δίνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με 10 χρόνια εγγύηση” δεν θα βρείς απάντηση..

Kriega Urban
Kriega Urban

Γι’αυτό προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Kriega σαν την απόλυτη εταιρία για σακίδια. Είτε αναβάτη, είτε μοτοσυκλέτας. Με το σύστημα Quadloc που μεταφέρει όλο το βάρος στο στήθος. Με ρυθμιστές που μέχρι να το σκεφτείς έχεις ολοκληρώσει το στήσιμό του σακιδίου. Με τις επιλογές της αναβάθμισης για επιπλέον χώρο, σου κάνουν τη ζωή εύκολη.

 

 

Σε κάνουν να θες να τα πληρώσεις, να ξέρεις οτι τα χρήματά σου πιάνουν όντως τόπο μέσω της τεχνολογίας που διαθέτουν και συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτή, και τέλος, να βάλεις ενα τεράστιο ☑ στη λίστα με το τι χρειάζεσαι στο σύνολο, και να μην ασχοληθείς καθόλου για αρκετα χρόνια με το concept “σακίδια”.

Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις σιγά σιγά κορυφαίο εξοπλισμό που θα σου μείνει για καιρό.

Λεπτομέρια Kriega