ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Φορτιστές & αξεσουάρ


Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-56-629
Καλώδιο αναμονής για φορτιστές CTEK. Εγκαθιστώντας τα καλώδια αυτά δημιουργούμε μια αναμονή που μας βοηθάει κάθε φορά που θέλουμε να συνδεσουμε το φορτιστή με την μπαταρία,να μην χρειάζεται να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκια. Παράλληλα οι 3 ενδείξεις που υπάρχουν , μας ενημε..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-710FP612V
Αντάπτορας για φορτιστές μπαταρίας της εταιρίας BC Battery Controller. Κατάλληλος για τις μικρές υποδοχές ρεύματος 12V που συναντούμε συνήθως σε μοτοσυκλέτες BMW, Triumph, KTM (που διαθέτουν την μικρή πρίζα). Με αυτό τον αντάπτορα μας δίνεται η δυνατότητα να φορτίσουμε την μπαταρία του οχήματος μας ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-710-HRL2V
Αντάπτορας για να συνδέσετε ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα τους φορτιστές BC Battery Controller με την Harley Davinson μοτοσυκλέτα σας, μέσω της θύρας SAE. Με την χρήση του δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το φορτιστή με την μπαταρία, να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κρο..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,32€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-710-DT3V-E5
Αντάπτορας για να συνδέσετε ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα τους φορτιστές BC Battery Controller με την Ducati μοτοσυκλέτα σας, μέσω της θύρας DDA. Με την χρήση του δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το φορτιστή με την μπαταρία, να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκι..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,39€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-710-DT3V
Αντάπτορας για να συνδέσετε ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα τους φορτιστές BC Battery Controller με την Ducati μοτοσυκλέτα σας, μέσω της θύρας DDA. Με την χρήση του δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το φορτιστή με την μπαταρία, να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκι..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,39€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GC004
Επέκταση καλωδίου φόρτισης μήκους 3,05 μέτρων για φορτιστές NOCO για ακόμη πιο εύκολη φόρτιση του οχήματός μας.Χαρακτηριστικά:Ιδανικό για τις μοτοσυκλέτες που η πρόσβαση στην μπαταρία δεν είναι εύκοληΜας δίνει την δυνατότητα να φορτίσουμε την μπαταρία ακόμα και αν βρίσκεται ακόμα πιο μακριά η μηχανή..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GC014
Κροκοδειλάκια σύνδεσης μπαταρίας μήκους 61 εκατοστών για φορτιστές-συντηρητές NOCO. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους θα μας επιτρέψει να τα συνδέσουμε στους πόλους οποιασδήποτε μπαταρίας ανεξαρτήτως του μεγέθους των ακροδεκτών της. Οι ενσωματωμένες αναμονές για απευθείας σύνδεση στους πόλους της μπαταρ..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ:23,39€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GC001
Κροκοδειλάκια σύνδεσης μπαταρίας μήκους 47 εκατοστών για φορτιστές-συντηρητές NOCO. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους θα μας επιτρέψει να τα συνδέσουμε στους πόλους οποιασδήποτε μπαταρίας ανεξαρτήτως του μεγέθους των ακροδεκτών της. Οι ενσωματωμένες αναμονές για απευθείας σύνδεση στους πόλους της μπαταρ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GC003
Αντάπτορας για φορτιστές μπαταρίας της εταιρίας NOCO. Κατάλληλος για όλες τις αναμονές πρίζας 12V και των μοτοσυκλετών BMW, Triumph, KTM (που διαθέτουν την μικρή πρίζα). Με αυτό τον αντάπτορα μας δίνεται η δυνατότητα να φορτίσουμε την μπαταρία του οχήματος μας από την παροχή 12V χωρίς να είναι απαρα..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,97€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GC008
Καλώδιο αναμονής για φορτιστές NOCO. Εγκαθιστώντας τα καλώδια αυτά δημιουργούμε μια αναμονή στη μπαταρία/μοτοσυκλέτα όπου μας βοηθάει κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το φορτιστή με την μπαταρία, να μην χρειάζεται να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκια.Χαρακτηριστικά:Δημιουργ..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GC002
Καλώδιο αναμονής για φορτιστές NOCO. Εγκαθιστώντας τα καλώδια αυτά δημιουργούμε μια αναμονή στη μπαταρία/μοτοσυκλέτα όπου μας βοηθάει κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το φορτιστή με την μπαταρία, να μην χρειάζεται να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκια.Χαρακτηριστικά:Δημιουργ..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GEN10
Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία NOCO δεν σταματάει πότε να εξελίσσεται και μας παρουσιάζει την νέα σειρά φορτιστών-συντηρητών Genius! Μέρος αυτής της σειράς αποτελεί ο Genius10 όπου είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και μικρούς σε μέγεθος φορτιστές - συντηρητές που μπορεί να μένει συνδεδεμένος για με..
157,00€
Χωρίς ΦΠΑ:126,61€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GEN5
Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία NOCO δεν σταματάει πότε να εξελίσσεται και μας παρουσιάζει την νέα σειρά φορτιστών-συντηρητών Genius! Μέρος αυτής της σειράς αποτελεί ο Genius5 όπου είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και μικρούς σε μέγεθος φορτιστές - συντηρητές που μπορεί να μένει συνδεδεμένος για μεγ..
98,00€
Χωρίς ΦΠΑ:79,03€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GEN2X2
Ο Genius2X2 έρχεται να δώσει την λύση σε αυτούς που έχουν παραπάνω από δυο οχήματα και θέλουν να τα έχουν πάντα έτοιμα για την επόμενη διαδρομή! Ο Genius2X2 είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και μικρούς σε μέγεθος φορτιστές - συντηρητές που μπορεί να μένει συνδεδεμένος για μεγάλα χρονικά διαστήματα τ..
133,00€
Χωρίς ΦΠΑ:107,26€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GEN2
Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία NOCO δεν σταματάει πότε να εξελίσσεται και μας παρουσιάζει την νέα σειρά φορτιστών-συντηρητών Genius! Μέρος αυτής της σειράς αποτελεί ο Genius2 όπου είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και μικρούς σε μέγεθος φορτιστές - συντηρητές που μπορεί να μένει συνδεδεμένος για μεγ..
67,00€
Χωρίς ΦΠΑ:54,03€
Κατασκευαστής: NOCO Κωδικός: NOCO-GEN1
Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία NOCO δεν σταματάει πότε να εξελίσσεται και μας παρουσιάζει την νέα σειρά φορτιστών-συντηρητών Genius! Μέρος αυτής της σειράς αποτελεί ο Genius1 όπου είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και μικρούς σε μέγεθος φορτιστές - συντηρητές που μπορεί να μένει συνδεδεμένος για μεγ..
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,32€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-CT5SS
Ο φορτιστής - συντηρητής CT5 Start/Stop έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει ασφαλή και εύκολη συντήρηση-φόρτιση σε οχήματα που διαθέτουν το σύστημα Start/Stop. Η σωστή λειτουργία μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δίνει τη βέλτιστη αξιοπιστία, αποφεύγοντας απροσδόκητη αντικατάσ..
105,00€
Χωρίς ΦΠΑ:84,68€
Κατασκευαστής: Saito Κωδικός: L-60901901
Διαγνωστικός φορτιστής μπαταρίας από την εταιρεία Saito. Πρόκειται για έναν φορτιστή ο οποίος μπορεί να δώσει ζωή σε μια μπαταρία που έχει χάσει την δύναμή της ή να κάνει την διάγνωση για την κατάσταση που βρίσκεται η μπαταρία μέσω της οθόνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση σχεδόν όλων των ..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-710PROL2MT
Επέκταση καλωδίου φόρτισης μήκους 1.8 μέτρων για φορτιστές Battery Controller.  Ιδανικό για χρήση στην μοτοσυκλετα μας, όταν η προσβαση στην μπαταρίας δεν είναι εύκολη.Μας δίνει την δυνατότητα να συνδέσουμε τον φορτιστή μας, όταν η μοτοσυκλέτα μας δεν βρίσκεται κοντά στον φορτιστή..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BCLP
O φορτιστής-συντηρητής Lithium 900 κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Battery Controller αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την φόρτιση μπαταριών Λιθίου. Είναι ένας φορτιστής-συντηρητής σχεδιασμένος ώστε να μπορεί να μένει συνδεδεμένος στην μπαταρία για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Φορτίζει και..
59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:48,35€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BC5000EP
O φορτιστής 5000 EVO+ κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Battery Controller όχι μόνο φορτίζει και συντηρεί την μπαταρία μας αλλά παράλληλα ελέγχει την μπαταρία κατά την εκκίνηση του οχήματος, το σύστημα φόρτισης μπαταρίας του οχήματός μας κατά την διάρκεια χρήσης του και λειτουργεί και σαν ψηφιακό ..
124,00€
Χωρίς ΦΠΑ:100,00€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BCK9EVO+
O K900 EVO+ κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Battery Controller, είναι ο πιο ολοκληρωμένος φορτιστής- συντηρητής στην αγορά, καθώς είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους των μπαταριών μολύβδου: ανοικτού τύπου (ξηράς φόρτισης), MF, VRLA, AGM, Ca/Ca, κλειστού τύπου, για μπαταρίες GEL καθώς και για ..
92,70€
Χωρίς ΦΠΑ:74,76€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-71030AMPPZ
Κροκοδειλάκια σύνδεσης μπαταρίας μήκους 29 εκατοστών για φορτιστές Battery Controller  Ιδανικό για χρήση όταν η πρόσβαση στην μπαταρία είναι εύκολη. Μας δίνει την δυνατότητα να φορτίσουμε την μπαταρία χωρίς να έχουμε κάποια μόνιμη αναμονή για τον φορτιστή, πάνω στην μοτοσυκλέ..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-710STD2V
Καλώδιο αναμονής για φορτιστές BC Controller. Εγκαθιστώντας τα καλώδια αυτά δημιουργούμε μια αναμονή στη μπαταρία/μοτοσυκλέτα σας όπου μας βοηθάει κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το φορτιστή με την μπαταρία, να μην χρειάζεται να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκια...
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-56-384
Κροκοδειλάκια φορτιστών CTEK με πάνελ ένδειξης, μας ενημερώνουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η φόρτιση της μπαταρίας μας. Επίσης μπορούμε κάθε στιγμή, απλώς τοποθετώντας τα στους πόλους, να βλέπουμε την κατάσταση της μπαταρίας μας διασφαλίζοντας έτσι οτι το όχημά μας θα ειναι πάντα φορτισμένο. ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κατασκευαστής: POLO Κωδικός: L-10032868
Καλώδια με κροκοδειλάκια ειδικά κατασκευασμένα για μοτοσυκλέτες. Το μόνο πού έχουμε να κάνουμε, είναι να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκια της μίας πλευράς με την μπαταρία μας και τα κροκοδειλάκια της άλλης πλευράς στην μπαταρία του οχήματος που θα πάρουμε ρεύμα.Χαρακτηριστικά:Έυκαμπτο καλώδιο από χαλκόΠλ..
17,98€
Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BC3500EP
O φορτιστής 3500 EVO+ κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Battery Controller όχι μόνο φορτίζει και συντηρεί την μπαταρία μας αλλά παράλληλα ελέγχει την μπαταρία κατά την εκκίνηση του οχήματος, το σύστημα φόρτισης μπαταρίας του οχήματός μας κατά την διάρκεια χρήσης του και λειτουργεί και σαν ψηφιακό ..
108,00€
Χωρίς ΦΠΑ:87,10€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BCDUETTO
O φορτιστής-συντηρητής Duetto κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Battery Controller αντιπροσωπεύει απόλυτα την φράση "όλα σε ένα" αφού μπορεί να φορτίσει όλους τους τύπους μπαταριών 12V, όπως λιθίου αλλά και τις περισσότερες μπαταρίες μολύβδου. Είναι ένας φορτιστής-συντηρητής σχεδιασμένος ώστε να μ..
79,99€
Χωρίς ΦΠΑ:64,51€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BCK9EDGE
O K900 Edge κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Baterry Controller ακόμα πιο εξελιγμένος για τα μοντέλα με σύστημα CanBus που διαθέτει αντάπτορα για απευθείας τοποθέτηση σε αναμονές ρεύματος 12V, κλασική ή τύπου DIN 4165 για BMW/Triumph/KTM, έτσι δεν χρειάζεται πλέον να βάλουμε μπροστά, ούτε να..
78,50€
Χωρίς ΦΠΑ:63,31€
Κατασκευαστής: Battery Controller Κωδικός: BC-700BCJP
O Junior 900 κατασκευασμένος στην Ιταλία από την Baterry Controller είναι ένας φορτιστής-συντηρητής για οχήματα με μπαταρίες χωρητικότητας έως 100Ah και είναι σχεδιασμένος ώστε να μπορεί να μένει συνδεδεμένος στην μπαταρία για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Φορτίζει και συντηρεί εύκολα μικρότερες μ..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:48,31€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-56-263
Αντάπτορας για φορτιστές μπαταρίας της εταιρίας CTEK. Κατάλληλος για όλες τις αναμονές πρίζας 12V και των μοτοσυκλετών BMW, Triumph, KTM (που διαθέτουν την μικρή πρίζα)Μήκος καλωδίου 40 εκ.Με αυτό τον αντάπτορα μας δίνεται η δυνατότητα να φορτίσουμε την μπαταρία του οχήματος μας από την παροχή ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-XS0.8
O CTEK XS 0.8 είναι ένας φορτιστής συντηρητής για οχήματα με συσσωρευτές χωρητικότητας μέχρι 100Ah. Φορτίζει εύκολα μικρότερους συσσωρευτές των 12V που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μοτοσυκλέτες, μηχανοκίνητα οχήματα, μηχανήματα κουρέματος γκαζόν, τζετ σκι κλπ. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους τ..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:44,35€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-56-304
Καλώδιο επέκτασης μήκους 2,5 μέτρων για φορτιστές CTEK. Ιδανικό για τις μοτοσυκλέτες που η πρόσβαση στην μπαταρία δεν είναι εύκολη Μας δίνει την δυνατότητα να φορτίσουμε την μπαταρία ακόμα και αν βρίσκεται ακόμα πιο μακριά η μηχανή από την παροχή ρεύματος..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-56-380
Καλώδιο αναμονής για φορτιστές CTEK.Εγκαθιστώντας τα καλώδια αυτά δημιουργούμε μια αναμονή που μας βοηθάει κάθε φορά που θέλουμε να συνδεσουμε το φορτιστή με την μπαταρία,να μην χρειάζεται να ξεβιδώνουμε τους πόλους ή να συνδέσουμε τα κροκοδειλάκια.Ιδανικό για τις μοτοσυκλέτες που η πρόσβα..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,97€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-56-573
Η αναμονή για τους φορτιστές CTEK σας δίνει την δυνατότητα να συνδέεται GPS, φορτιστή κινητού κ.ά. εύκολα χωρίς περιττά καλώδια. Η φίσα συνδέεται στο καλώδιο αναμονής φορτιστή CTEK, και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε άμεση σύνδεση κάποιων αξεσουάρ που καταλήγουν σε 12V (αρσενικό). Μήκος κ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,71€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-MXS-7.0
Ο CTEK MXS 7.0 είναι ο ιδανικός φορτιστής για τις ανάγκες του τροχόσπιτου, του αυτοκινήτου και του σκάφους σας. Ο φορτιστής αυτός είναι κατάλληλος για χρήση ολόκληρο το χρόνο. Χάρη στον τρόπο λειτουργίας SUPPLY, ο φορτιστής αυτός μπορεί να σας δώσει ρεύμα ακόμη και χωρίς συσσωρευτή. Ο τρόπος λειτουρ..
165,00€
Χωρίς ΦΠΑ:133,06€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-MXS-5.0
Πολυφορτιστής Multi MXS 5.0 της CTEK. Το ΜULTI MXS 5000 είναι ένας πολυφορτιστής σε συμπιεσμένη μορφή. Αντικαθιστά όλους τους φορτιστές στο σπίτι σας. Ακόμη τον χρησιμοποιείτε για την μπαταρία του αυτοκινήτου σας ή ακόμη και στο τροχόσπιτο. Ενσωματωμένο πρόγραμμα για φόρτιση σε κρύο καιρό είναι τέλε..
115,00€
Χωρίς ΦΠΑ:92,74€
Κατασκευαστής: CTEK Κωδικός: CTEK-MXS3.8
O CTEK ΜXS 3.8 είναι ένας πολυχρηστικός φορτιστής σε μικρό μέγεθος, που διευκολύνει τη φόρτιση και συντήρηση όλων των οικιακών οχημάτων. Ο ειδικός “ ψυχρός ” τρόπος λειτουργίας σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή και τις κρύες ημέρες του χειμώνα χωρίς προβλήματα. O CTEK ΜXS 3.8 ικανοποιεί ό..
85,00€
Χωρίς ΦΠΑ:68,55€
Εμφάνιση 1 έως 38 από 38 (1 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για τη βασική λειτουργία του ιστότοπου και για να διασφαλίσουμε ότι ορισμένες ενέργειες,
όπως η προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, λειτουργούν σωστά. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία που μπορούν να σε ταυτοποιήσουν.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σου; Δες τη Δήλωση Απορρήτου μας.