ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Βάσεις κινητών / GPS


Κατασκευαστής: Givi Κωδικός: GIVI-S958B
Αδιάβροχη θήκη με βάση για κινητά/PDA από την Ιταλική εταιρία GIVI,  όπου μπορεί να προσαρμοστεί σε τιμόνι, μπαράκι ή καθρέφτη με διάμετρο απο 8mm έως 35mm ακόμη και αν η επιφάνια δεν είναι εντελώς στρόγγυλη. Χάρη στο σύστημα τοποθέτησης, που σχεδιάστηκε απο την GIVI η τοποθέτηση και αφαίρ..
58,00€
Χωρίς ΦΠΑ:46,77€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-GS23FE
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Samsung Galaxy S23 FE, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: SW-Motech Κωδικός: SW-BC.GPS.00.011.10000
Θήκη εξαιρετικά ανθεκτική στην βροχή από την Γερμανική SW-Motech. Με το υλικό της μεμβράνης καθώς και το ενσωματωμένο σκίαστρο θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το GPS μας ακόμα και σε συνθήκες με έντονη ηλιοφάνεια είτε με βροχή. Με τους εσωτερικούς ιμάντες και τους αφρώδης αντάπτορες θα έχουμε στιβ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,13€
Κατασκευαστής: SW-Motech Κωδικός: SW-BC.GPS.00.010.10000
Θήκη εξαιρετικά ανθεκτική στην βροχή από την Γερμανική SW-Motech για το κινητό μας τηλέφωνο. Με το υλικό της μεμβράνης καθώς και το ενσωματωμένο σκίαστρο θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας για πλοήγηση ή για να βλέπουμε ποιος μας καλεί, είτε με έντονη ηλιοφάνεια είτε με βροχή. Με τους ε..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,13€
Κατασκευαστής: SHAD Κωδικός: SHAD-X0SG76M
Αδιάβροχη θήκη για Smartphone με μέγιστες διαστάσεις 18 x 9 εκατοστών, με βάση για τον καθρέπτη της μοτοσυκλέτας ή του scooter, από την Ισπανική SHAD. Ιδανικό αξεσουάρ για τους αναβάτες που θέλουν να απολαμβάνουν μακρινές αποστάσεις αλλά και για τους μοτοσικλετιστές που θέλουν να το χρησιμοποιούν μέ..
53,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,74€
Κατασκευαστής: Interphone Κωδικός: INT-SMMOTOCRAB23
Νέα universal βάση Moto Crab από την Interphone, η οποία εγγυάται μεγαλύτερη συμβατότητα ακόμη και με τα πιο πρόσφατα Smartphones. Με το σύστημα EasyClip, μπορούμε να τοποθετήσουμε και να αφαιρέσουμε το κινητό από τη βάση με μεγάλη ευκολία, ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε πιο χοντρή θήκη.Χαρ..
34,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,15€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLH-HW-WCH
Με την κεφαλή ασύρματης φόρτισης Quad Lock θα φορτίσουμε την συμβατή συσκευή μας χωρίς να μας απασχολούν οι καιρικές συνθήκες. Η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 5W, 7.5 W, 10W και 15W θα κρατήσει το κινητό μας φορτισμένο ανεξάρτητα από εφαρμογές που χρησιμοποιούμε. Το κύριο προσόν του συστήματος Quad L..
79,99€
Χωρίς ΦΠΑ:64,51€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-IP12S
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iPhone 12 Mini, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες π..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-IP15XL
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iPhone 15 PRO MAX, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκε..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-IP15M
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iPhone 15 PRO , όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες π..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-IP15L
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iPhone 15 PLUS, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες π..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-IP15S
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iPhone 15 , όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που ο..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-IP15XL
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iphone 15 PRO MAX. Με αυτή τη θήκη θα μπορέσουμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τη βάση Quad Lock. Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποι..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-IP15M
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iphone 15 PRO.Με αυτή τη θήκη θα μπορέσουμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τη βάση Quad Lock. Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλου..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-IP15L
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iphone 15 PLUS.Με αυτή τη θήκη θα μπορέσουμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τη βάση Quad Lock. Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλο..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-IP15S
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iphone 15.Με αυτή τη θήκη θα μπορέσουμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τη βάση Quad Lock. Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-CLH
Η κορυφαία εταιρεία Quadlock συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την βάση στήριξης του κινητού μας στις τρόμπες φρένου/συμπλέκτη, δίνοντάς μας μια ακόμη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την χρ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-BRS-2
Η κορυφαία εταιρεία Quadlock συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την βάση στήριξης του κινητού μας στο δοχείο υγρών φρένου, δίνοντάς μας μια ακόμη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Η κατασκευή της από ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την χρήση μετάλλου για..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-IP7-B
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Apple iphone 8. Με αυτή τη θήκη θα μπορέσουμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τη βάση Quad Lock. Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-PIXEL
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Pixel στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έχει ποι..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-HUAWEI
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Huawei στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έχ..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-SAMSUNG
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Samsung στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έ..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-97-IPHONE
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του iPhone στο ποδήλατό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο ποδήλατο. Έχει πο..
59,98€
Χωρίς ΦΠΑ:48,37€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-PIXEL
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Pixel στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότη..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-HUAWEI
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Huawei στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-SAMSUNG
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Samsung στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο. Έχ..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-98-IPHONE
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του iPhone στο αυτοκίνητό σου θα είναι έτοιμη!H Quad Lock μετά τις εξαιρετικές λύσεις για τοποθέτηση του GPS ή του τηλέφωνού σας στην μοτοσυκλέτα ή το scooter μας, μας δίνει πλέον και την δυνατότητα τοποθέτησης της συσκευής μας στο αυτοκίνητο. Έχε..
62,98€
Χωρίς ΦΠΑ:50,79€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-PIX7A
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Google Pixel 7a, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που ον..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-PIX6A
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Google Pixel 6A, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που ον..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-HUAWEI
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Huawei στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-PIXEL
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Pixel στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα ..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-SAMSUNG
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του Samsung στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητ..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-99-IPHONE
Συμπλήρωσε τις 3 επιλογές και η βάση για την στήριξη του iPhone στην μοτοσυκλέτα σου θα είναι έτοιμη!Η Quadlock είναι μια εξαιρετική πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στην μοτοσυκλέτα ή το scooter σας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα..
69,98€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-PIX7PRO
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Google Pixel 7 Pro, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-PIX7
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Google Pixel 7, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που ονο..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-GA34
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Samsung Galaxy A34, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMC-GA54
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Samsung Galaxy A54, όπου ταιριάζει και στο Twist & Lock σύστημα, αλλά έχει και ενσωματωμένο μαγνήτη για χρήση με τις κεφαλές ασύρματης φόρτισης MAG προκειμένου να φορτίζει ασύρματα.Πλέον η Quad Lοck επεκτείνει τη γκάμα της και με μαγνητικές θήκες που..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QMA-BPK-5000
Μαγνητικό battery pack 5000mAh από την εταιρεία Quad Lock. Ο ισχυρός μαγνήτης εγγυάται ότι το κινητό μας θα έχει την μέγιστη δυνατή φόρτιση και θα είναι ασφαλής στο πίσω μέρος του τηλεφώνου ακόμα και όταν βγάζουμε το τηλέφωνο από μία τσέπη ή θήκη. Με την δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης του κινητού ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-QLM-2DWC
H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας παρουσιάζει τις μαγνητικές βάσεις MAG οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις νέες μαγνητικές θήκες κινητού MAG. Μέρος αυτής της σειράς είναι η ασύρματη βάση γραφείου MAG Quad lock μαζί με το pad ασύρματης φ..
139,99€
Χωρίς ΦΠΑ:112,90€
Κατασκευαστής: QUADLOCK Κωδικός: QLC-GA54
Θήκη για συγκεκριμένο τηλέφωνο Samsung Galaxy A54.Με αυτή τη θήκη θα μπορέσουμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τη βάση Quad Lock. Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Εμφάνιση 1 έως 40 από 194 (5 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για τη βασική λειτουργία του ιστότοπου και για να διασφαλίσουμε ότι ορισμένες ενέργειες,
όπως η προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, λειτουργούν σωστά. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία που μπορούν να σε ταυτοποιήσουν.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σου; Δες τη Δήλωση Απορρήτου μας.