ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Muc-Off

Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20803
Καθαριστικό κιτ από την εταιρεία Muc-Off. Στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστεί ο αναβάτης για να διατηρήσει το κράνους του σε άριστη κατάσταση. Χαρακτηριστικά:Το σπρέι είναι αντιβακτηριδιακό βασισμένο σε απιονισμένο νερό που περιέχει ουδέτερο pH. Δεν περιέχει διαλύτες ή ..
36,95€
Χωρίς ΦΠΑ:29,80€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20985
Καθαριστικό σπρέι για αφαίρεση εντόμων και σκληρών λεκέδων από την Muc-Off. Το Bug and Tar Remover είναι σχεδιασμένο ώστε να διαλύει και να διασπά υπολείμματα από έντομα, πίσσα και οποιαδήποτε άλλη βρωμιά που προέρχεται από τον δρόμο, διατηρώντας την μοτοσυκλέτα μας καθαρή.Χαρακτηριστικά:Κατάλληλο γ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,29€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20983
Καθαριστικό σπρέι για αφαίρεση εντόμων και σκληρών λεκέδων από την Muc-Off. Το Bug and Tar Remover είναι σχεδιασμένο ώστε να διαλύει και να διασπά υπολείμματα από έντομα, πίσσα και οποιαδήποτε άλλη βρωμιά που προέρχεται από τον δρόμο, διατηρώντας την μοτοσυκλέτα μας καθαρή.Χαρακτηριστικά:Κατάλληλο γ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20212EU
Το πρώτο πλυστικό μηχάνημα κατασκευασμένο ειδικά για το πλύσιμο και την περιποίηση των μοτοσυκλετών και των ποδηλάτων μας είναι γεγονός! Η κορυφαία Αγγλική εταιρεία Muc-Off έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των καθαριστικών της και να κάνει εύκολο και ασφαλές ακόμα και το αρχικό πλύσιμο και ξέβγαλμα ..
220,00€
Χωρίς ΦΠΑ:177,42€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20344
Πανάκι μικροϊνών καθαρισμού του κράνους και της ζελατίνας του κράνους σας από την Muc-off. Χαρακτηριστικα: Κατασκευασμένο από πολύ μαλακές μικροΐνεςΚατάλληλο για καθαρισμό του κράνους και της ζελατίνας Ασφαλές για χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες Δεν κάνει γρατσουνιές Αφήστε να στεγνώ..
8,40€
Χωρίς ΦΠΑ:6,77€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20189
Η κορυφαία εταιρεία Muc-Off συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την συμπυκνωμένη έκδοση του βραβευμένου καθαριστικού μοτοσικλέτας Nano Tech. H απίστευτα αποτελεσματική φόρμουλα καθαρισμού με nano-τεχνολογία η οποία φροντίζει για τα ευαίσθητα φινιρίσματα της μοτοσικλέτας εξακολ..
33,99€
Χωρίς ΦΠΑ:27,41€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-347
Η κορυφαία εταιρεία Muc-Off συνεχίζοντας την εξέλιξη των προϊόντων της μας παρουσιάζει την συμπυκνωμένη έκδοση του βραβευμένου καθαριστικού μοτοσικλέτας Nano Tech. H απίστευτα αποτελεσματική φόρμουλα καθαρισμού με nano-τεχνολογία η οποία φροντίζει για τα ευαίσθητα φινιρίσματα της μοτοσικλέτας εξακολ..
47,50€
Χωρίς ΦΠΑ:38,31€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20561
Η κορυφαία εταιρεία Muc-Off συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να εξελίσσει τα προϊόντα της μας παρουσιάζει την σκόνη καθαρισμού Punk Powder. Μετά από 3 χρόνια δοκιμών η τελική φόρμουλα της σκόνης είναι εδώ για να αλλάξει την οπτική μας σε σχέση με τα καθαριστικά μοτοσυκλέτας. Βιοδιασπώμενα υλικά (75% δ..
42,99€
Χωρίς ΦΠΑ:34,67€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-1132
Το waterless καθαριστικό μοτοσυκλέτας από την κορυφαία Αγγλική εταιρεία Muc-Off, είναι κατάλληλο για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα ελαφρώς λερωμένων επιφανειών χωρίς νερό. Δεν απαιτείται πλύσιμο της επιφάνειας πριν από την χρήση του πράγμα που το καθιστά ιδανικό για χρήση είτε σε περιπτώσεις που δεν ..
18,99€
Χωρίς ΦΠΑ:15,31€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20653
Τάπα εξάτμισης από την Αγγλική εταιρεία Muc-Off. Κρατήστε το νερό και τις βρωμιές μακριά από την μοτοσυκλέτα σας κατά το πλύσιμο, την συντήρηση ή την μεταφορά της.Χαρακτηριστικά:Κατασκευασμένη από σιλικόνη για μέγιστη αντοχήΣχεδιασμένη ώστε να είναι συμβατή σχεδόν με κάθε εξάτμισηΕίναι συμβατή με δί..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20004
Γυαλιστικό σπρέι για επιφάνειες με ματ φινίρισμα από την εταιρεία Muc-Off. Ιδανικό για ταξιδιωτική ή ακόμα και καθημερινή χρήση διότι μπορεί να είναι αποθηκευμένο σε κάποιο tankbag, σε κάποιο ντουλαπάκι μιας μοτοσυκλέτας/scooter ή ακόμα και σε μπουφάν λόγω του μικρού του όγκου. Διατηρήστε το ματ φιν..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20003
Γυαλιστικό σπρέι για κράνη με ματ φινίρισμα από την εταιρεία Muc-Off. Ιδανικό για ταξιδιωτική ή ακόμα και καθημερινή χρήση διότι μπορεί να είναι αποθηκευμένο σε κάποιο tankbag, σε κάποιο ντουλαπάκι μιας μοτοσυκλέτας/scooter ή ακόμα και σε μπουφάν λόγω του μικρού του όγκου. Διατηρήστε το ματ φινίρισμ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-625
Σετ περιποίησης μοτοσικλέτας από την εταιρεία Muc-Off. Το συγκεκριμένο σετ περιέχει το βραβευμένο καθαριστικό Nano Tech για το πλύσιμο μοτοσικλέτας, καθώς και ειδικό σπρέι για την προστασία χρώματος από βροχή, λάσπες, σκόνη.Χαρακτηριστικά:Καθαριστικό ενός λίτρου με βαποριζατέρ το οποίο δια..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-371
Η βούρτσα καθαρισμού Ζαντών από την κορυφαία εταιρεία Muc-Off έχει σχήμα κατάλληλο για να καθαρίζει εύκολα τις ζάντες και τις ακτίνες. Η ανθεκτική λαβή της δεν θα γλιστρήσει ακόμα και σε ακραίες συνθήκες ενώ οι ανθεκτικές τρίχες νάιλον θα βοηθήσουν στον εύκολο και γρήγορo καθαρισμό...
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-613
Καθαριστικό σπρέι από την κορυφαία εταιρεία Muc-Off το οποίο απομακρύνει το γράσο, την βρωμιά, το υγρό φρένων και την σκόνη που δημιουργείται από το φρενάρισμα από όλα τα μέρη ενός σύγχρονου συστήματος φρένων. Σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την απόδοση των φρένων και αποτρέπει το τρέξιμο αυτών. Συσ..
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,28€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-369
Η βούρτσα καθαρισμού ελαστικών από την Muc-Off διαθέτει σκληρές τρίχες κατασκευασμένες από Nylon, και έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τα λάστιχα μετά από μια βόλτα στις λάσπες και τους χωματόδρομους. H αντιολισθητική της λαβή δεν θα γλιστρήσει ακόμα και σε ακραίες συνθήκες...
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,28€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-370
Η βούρτσα Soft Washing από την Muc-Off διαθέτει μαλακή σύνθεση τριχών που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τροχούς, εξαρτήματα ακόμα και ευαίσθητες επιφάνειες. H αντιολισθητική της λαβή δεν θα γλιστρήσει ακόμα και σε ακραίες συνθήκες ενώ η μεγάλη κεφαλή εξασφαλίζει τον γρήγορο καθαρισμό με..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-667
Υγρό καθαριστικό μοτοσικλέτας το οποίο διαθέτει μια απίστευτα αποτελεσματική φόρμουλα καθαρισμού με nano-τεχνολογία η οποία φροντίζει για τα ευαίσθητα φινιρίσματα της μοτοσικλέτας. Δεν περιέχει επιβλαβή οξέα ή διαλύτες και είναι πλήρως βιοδιασπώμενο. Tο συγκεκριμένο καθαριστικό έχει απίστευτη δύναμη..
51,99€
Χωρίς ΦΠΑ:41,93€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-947
Προστατευτική κρέμα μοτοσικλέτας από την εταιρεία Muc-Off. Το Muc-Off Miracle Shine έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα λάμψης, αλλά και να καλύπτει και τις περιοχές που έχουν υποστεί επεξεργασία, με ένα μικροσκοπικό προστατευτικό στρώμα έναντι ατμοσφαιρικών ρύπων, χ..
33,99€
Χωρίς ΦΠΑ:27,41€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-627
Προστατευτικό γυαλιστικό σπρέι μοτοσικλέτας από την εταιρεία Muc-Off. Το Muc-Off Speed Polish είναι ένα γρήγορο, εύκολο στη χρήση γυαλιστικό μοτοσικλέτας από βερνίκι και κερί σε ένα . Περιέχει καθαρή Carnauba (το σκληρότερο φυσικό κερί) για ανθεκτικότητα και κερί μέλισσας για να εξασφαλίσει μια..
14,49€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-214
Αντιθαμβωτικό σπρέι από την εταιρεία Muc-Off. Το Muc-Off Anti-Fog  χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής απορρόφησης με anti-mist για να δημιουργήσει μια διαφανή, λεπτή επίστρωση με αποτέλεσμα η βόλτα να μην κόβεται ποτέ από το θόλωμα στα γυαλιά. Η επεξεργασία κατά του θολώματος διαρκεί έως και πέντε ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-626
Γυαλιστικό σπρέι σιλικόνης μοτοσικλέτας από την εταιρεία Muc-Off. Το Muc-Off Silicon Shine έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη μοτοσικλέτα. Διαθέτει έναν αναστολέα διάβρωσης μετά το πλύσιμο που λειτουργεί ακόμα ως εκπληκτικός μειωτής τριβής για τις αναρτ..
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ:13,70€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20411
Γάντι πλυσίματος με μικρο ίνες από την εταιρεία Muc-Off. Το γάντι έχει δύο πλευρές, από την μία η τεχνολογία μικροϊνών βοηθά να διασπάσει τη βρωμιά σε μικροσκοπικά σωματίδια και να τα κρατήσει μακριά από την επιφάνεια ενώ καθαρίζουμε. Ενώ από την άλλη, ένα σχέδιο βάφλας αφαιρεί πιο επίμονες βρωμιές ..
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,28€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-272
Πανάκι Muc-off Luxury Microfibre σε γκρι χρώμα με μικροΐνες. Χαρακτηριστικα: Κατάλληλο για καθαρισμό, γυάλισμα ή απορρόφηση υγρών Όταν είναι στεγνό, χάρη στο στατικό του φορτίο έλκει την σκόνη και τα μικροσωματίδια σαν μαγνήτηςΤεχνολογία "Split-Fiber" για ακόμη μεγαλύτερη απορροφητικότη..
11,49€
Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-708
Ο καθαριστικός αφρός μοτοσικλέτας αποτελεί το αποτέλεσμα της εκτενούς έρευνας της εξαιρετικής αγγλικής εταιρείας Muc-Off και διαθέτει μια απίστευτα αποτελεσματική φόρμουλα καθαρισμού η οποία μειώνει την πιθανότητα ζημίας του φινιρίσματος της μοτοσυκλέτας μας. Η σύνθεσή του με ουδέτερο ph και βάση το..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-608
Προστατευτικό σπρέι μοτοσικλέτας από την εταιρεία Muc-Off. Το Muc-Off Protectant έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη μοτοσικλέτα. Διαθέτει έναν αναστολέα διάβρωσης μετά το πλύσιμο που απομακρύνει την υγρασία και αφήνει ένα μη κολλώδες προστατευτικό στρώμα με ..
15,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-664
Υγρό καθαριστικό μοτοσικλέτας με βαποριζατέρ το οποίο διαθέτει μια απίστευτα αποτελεσματική φόρμουλα καθαρισμού με nano-τεχνολογία η οποία φροντίζει για τα ευαίσθητα φινιρίσματα της μοτοσικλέτας. Δεν περιέχει επιβλαβή οξέα ή διαλύτες και είναι πλήρως βιοδιασπώμενο. Tο συγκεκριμένο καθαριστικό έ..
16,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,67€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-300
Υψηλής ποιότητας σφουγγάρι με εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία χρήσης από την εταιρεία Muc-Off. Το ειδικό υλικό κατασκευής του, καθαρίζει εύκολα τις επιφάνειες χωρίς να αφήνει ελαφριές γρατσουνιές (αράχνιασμα). Μπορεί να γίνει χρήση σε ζάντες, μηχανή, ζελατίνα μοτοσικλέτας και άλλες παρόμοιες επιφάν..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-636
Κιτ περιποίησης μοτοσικλέτας από την εταιρεία Muc-Off. Το συγκεκριμένο κιτ περιέχει ότι είναι απαραίτητο για το πλύσιμο και τον καθαρισμό της μοτοσικλέτας, καθώς και ειδικό σπρέι για την προστασία χρώματος από βροχή, λάσπες, σκόνη.Το κιτ περιέχει:Καθαριστικό ενός λίτρου με βαποριζατέρ το ο..
38,98€
Χωρίς ΦΠΑ:31,44€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-206
Καθαριστικό σετ 5 τεμαχίων από την εταιρεία Muc-Off σε μια εύχρηστη τσάντα αποθήκευσηςΧαρακτηριστικά:Η βούρτσα Soft Washing διαθέτει μαλακή σύνθεση τριχών που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τροχούς, εξαρτήματα ακόμα και ευαίσθητες επιφάνειες. Αντιολισθητική λαβή που δεν γλιστράει σε ακρα..
42,99€
Χωρίς ΦΠΑ:34,67€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-219
Βιοδιασπώμενο καθαριστικό υγρό από την εταιρεία Muc-Off. Το καθαριστικό σπρέι αφαιρεί πολύ εύκολα και χωρίς να βλάπτει όποια επιφάνεια θέλουμε αφού ψεκάσουμε και σκουπίσουμε με ένα πανάκι μικροϊνών.Χαρακτηριστικά:Αντιβακτηριδιακό βασισμένο σε απιονισμένο νερό που περιέχει ουδέτερο pHΔεν περιέχει δια..
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,28€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-212
Βιοδιασπώμενο καθαριστικό υγρό από την εταιρεία Muc-Off. Ιδανικό για ταξιδιωτική ή ακόμα και καθημερινή χρήση διότι μπορεί να είναι αποθηκευμένο σε κάποιο tankbag, σε κάποιο ντουλαπάκι μιας μοτοσυκλέτας/scooter ή ακόμα και σε μπουφάν λόγω του μικρού του όγκου. Το καθαριστικό σπρέι αφαιρεί πολύ εύκολ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-20802
Καθαριστικό κιτ από την εταιρεία Muc-Off. Ιδανικό για ταξιδιωτική ή ακόμα και καθημερινή χρήση διότι μπορεί να είναι αποθηκευμένο σε κάποιο tankbag, σε κάποιο ντουλαπάκι μιας μοτοσυκλέτας/scooter ή ακόμα και σε μπουφάν λόγω του μικρού του όγκου. Το καθαριστικό σπρέι αφαιρεί πολύ εύκολα και χωρίς να ..
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ:13,70€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-199
Το Muc-Off Foam Fresh είναι ένα αποτελεσματικός καθαριστικός αφρός που αφαιρεί τη βρωμιά και τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του κράνους χαρίζοντας φρεσκάδα, καθαριότητα και ένα άρωμα κίτρου. Ιδανικό για εφαρμογή σε επενδύσεις κρανών ή οποιουδήποτε άλλου μαλακού υλικού έρχεται σε επαφή με..
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-648
Καθαριστικό απολιπαντικό σπρέι από την Muc-Off. Πρόκειται για ένα βιοδιασπώμενο καθαριστικό που εξαλείφει γρήγορα και με ασφάλεια το δομημένο λάδι, το λίπος και τη βρωμιά σε μέταλλο, πλαστικό και καουτσούκ. Η μοναδική του υδατοδιαλυτή φόρμουλα σημαίνει ότι μετά τη χρήση του μπορεί να ξεπλυθεί γρήγορ..
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,28€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-611
Σπρέι λίπανσης αλυσίδας από την Muc-Off. Το Muc-Off Wet Chain Lube κατασκευάστηκε για υψηλές αποδόσεις ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης αφού το υδρόφοβο φιλμ που περιέχει κρατάει μακριά το νερό.Χαρακτηριστικά:Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδας και ιδανικό για O, X και Z-ringΗ πολυμ..
15,49€
Χωρίς ΦΠΑ:12,49€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-637
Σπρέι λίπανσης αλυσίδας από την Muc-Off. Το Muc-Off All-Weather κατασκευάστηκε για μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των εφαρμογών, δίνοντας και μεγαλύτερη προστασία στην αλυσίδα.Χαρακτηριστικά:Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδας και ιδανικό για O, X και Z-ringΤα κεραμικά πρόσθετα αυξάνουν τη διάρκε..
15,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-649
Σπρέι λίπανσης αλυσίδας από την Muc-Off. Το Muc-Off Dry P.T.F.E Chain Lube είναι σχεδιασμένο για να αντέχει τις ακραίες πιέσεις από μεγάλες ταχύτητες που δέχεται η αλυσίδα.Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδας και ιδανικό για O, X και Z-ringΤο προστιθέμενο P.T.F.E έχει εξαιρετικ..
15,49€
Χωρίς ΦΠΑ:12,49€
Κατασκευαστής: Muc-Off Κωδικός: MUC-650
Βιοδιασπώμενο σπρέι καθαρισμού αλυσίδας από την Muc-Off. Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδας και ιδανικό για O, X και Z-ringΚαθαρίζει την αλυσίδα από υπολείμματα που αφήνουν τα λιπαντικά σπρέι Δεν φθείρει και δεν καταστρέφει διότι όλα τα περιεχόμενα είναι βιοδιασπώμε..
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,28€
Εμφάνιση 1 έως 39 από 39 (1 Σελ.)
Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για τη βασική λειτουργία του ιστότοπου και για να διασφαλίσουμε ότι ορισμένες ενέργειες,
όπως η προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, λειτουργούν σωστά. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν στοιχεία που μπορούν να σε ταυτοποιήσουν.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σου; Δες τη Δήλωση Απορρήτου μας.