Προστατευτικό μανέτας συμπλέκτη Puig Honda CB 500 X (χρώματα)

new
new

Προστατευτικό μανέτας συμπλέκτη Puig Honda CB 500 X (χρώματα)

Κωδικός Προϊόντος: PUIG-3877

77,50€ 69,80€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 01/04/23 05:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
  • Κατασκευαστής: Puig

Το προστατευτικό μανέτας είναι εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από τον αγωνιστικό χώρο μοτοσικλέτας. Το προστατευτικό μανέτας συμπλέκτη προέρχεται από τη δημιουργία του αντίστοιχου προστατευτικού για το φρένο που ήταν και ο λόγος κατασκευής αυτού. Ο κύριος λόγος σχεδίασης και κατασκευής του προστατευτικού, είναι για την αποφυγή τυχαίας επαφής με άλλους αναβάτες που μπορεί να πιέσουν την μανέτα. Στην καθημερινή μας μετακίνηση ή σε βόλτες, σίγουρα δεν θα έχουμε επαφή με άλλες μοτοσικλέτες αλλά με τον εξαιρετικό και αεροδυναμικό σχεδιασμό μπορούμε να δώσουμε μια πιο σπορ εμφάνιση στην μοτοσικλέτα μας συμπληρώνοντας χρωματικά το σύνολο με τα υπόλοιπα αξεσουάρ αναβάθμισης της εταιρείας, όπως μανέτες, gpip, αντίβαρα και τιμόνι. Ταυτόχρονα προστατεύουμε την μανέτα από φθορά σε μια ελαφριά πτώση.

Το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και βαμμένο με την μέθοδο ανοδίωσης όπως και όλα τα προϊόντα της Puig.

Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 01/04/23 05:31:20 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια. Σημείωση: Το κύριο σώμα του προστατευτικού είναι χρώμα μαύρο και σαν επιλογή δεύτερου χρώματος είναι η προέκταση η οποία ρυθμίζεται ανάλογα με το πόσο μπροστά πηγαίνει η μανέτα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Προστατευτικό μανέτας συμπλέκτη Puig Honda CB 500 X (χρώματα)