Αντάπτορας 4 pin πολλαπλής εφαρμογής συσκευών σε βάσεις στήριξης

Κωδικός Προϊόντος: SW-GPS.00.308.10501/B

15,00€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 01/04/23 04:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις

Αντάπτορας από την SW-Motech με το πολύ γνωστό σε όλους σύστημα Richter των τεσσάρων pin. Αποτελείται από 2 κομμάτια όπου το ένα μπορεί να προσαρμοστεί στο πίσω μέρος οποιασδήποτε θήκης-βάσης επιθυμούμε και να κουμπώσει στη συνέχεια με το άλλο κομμάτι που μπορεί να προσαρμοστεί σε βάσεις RAM-MOUNT τύπου diamond, είτε στις βάσεις της SW-Motech GPS Quick-lock. Με το σύστημα των τεσσάρων pin μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί ή να αφαιρεθεί η θήκη-βάση οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουμε χωρίς βέβαια να ρισκάρουμε την ασφάλεια της εκάστοτε συσκευής μας.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 01/04/23 04:20:26 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
  • Διαθέτει ανθεκτικά πρεσαρισμένα στο υλικό σπειρώματα M4
  • Περιλαμβάνονται βίδες για την προσαρμογή των βάσεων
  • Διατίθεται ως σετ των δύο τεμαχίων
  • Απόσταση μεταξύ διαγώνιων σπειρωμάτων 5 εκ.
  • Απόσταση μεταξύ κάθετων σπειρωμάτων 3,7 εκ.
  • Απόσταση μεταξύ παράλληλων σπειρωμάτων 3,5 εκ.
Σημείωση: ο αντάπτορας είναι απόλυτα συμβατός με όλες τις βάσεις τύπου AMPS ή ακόμα κ με αυτές που έχουν τις ίδιες αποστάσεις μεταξύ των τεσσάρων ή δύο τρυπών(όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Αντάπτορας 4 pin πολλαπλής εφαρμογής συσκευών σε βάσεις στήριξης