Βραχίονας μικρός Quad Lock 360 (51 χιλ.)

new
new

Βραχίονας μικρός Quad Lock 360 (51 χιλ.)

Κωδικός Προϊόντος: QLC-QLP-360-DPS

19,99€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 28/09/23 00:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 

Ο βραχίονας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των χαμηλών βάσεων της σειράς Quad Lock 360 με τις άνω βάσεις και έχει μήκος 5,1 εκ. από κέντρο σε κέντρο της μπίλιας του κάθε άκρου. Το συνολικό μήκος του βραχίονα είναι 9.4 εκ. Με περιστροφή των άκρων του κατά 180 και 360 μοίρες δεν γίνεται με μην βρούμε την ειδική θέση στήριξης.

Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται..


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο) . Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quadlock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 13, Samsung S21 κλπ.), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού).

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:

 1. Μια βάση που τοποθετείται στο τιμόνι, στο μπαράκι τιμονιού, στον καθρέπτη ή σε οποιοδήποτε άλλο σωλήνα διαμέτρου 10-32 χιλιοστών.  Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 28/09/23 00:59:06 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
 2. Μια θήκη Quad Lock κινητού που έχουμε , είτε ένα αυτοκόλλητο που κολλιέται στο πίσω μέρος της θήκης που ήδη έχουμε (Δείτε ΕΔΩ τις έτοιμες θήκες για κινητά) και ΕΔΩ το universal αυτοκόλλητο που θα κολλήσει στη θήκη που ήδη έχουμε

Η Επιλογή Quad Lock 360 μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνουμε μόνοι μας μια custom βάση όπως την θέλουμε, αποτελούμενη από 3 ή 4 επιμέρους κομμάτια:

 1. Μια χαμηλή (κάτω) βάση
 2. Έναν μεσαίο βραχίονα (συνήθως)
 3. Το κλιπ σύνδεσης (μπλε χρώμα)
 4. Τη θήκη κινητού ή το αυτοκόλλητο που θα κολλήσει στη θήκη

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Βραχίονας δυο άκρων
 • Βίδα αντίχειρα για να μην χρειαζόμαστε κλειδί άλλεν για την αλλαγή θέσης του βραχίονα
 • Κλειδί άλλεν

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
 • Κακή
 • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Βραχίονας μικρός Quad Lock 360 (51 χιλ.)