Αυτοκόλλητο Quad Lock για θήκες κινητών / κινητά

Αυτοκόλλητο Quad Lock για θήκες κινητών / κινητά

Κωδικός Προϊόντος: QLC-QLA-UNI-3

15,00€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 09/12/23 22:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 

Κολλάμε αυτό το αυτοκόλλητα απευθείας στο κινητό μας ή στη θήκη του και μπορούμε να το συνδέσουμε με μια θήκη Quad Lock. Με πάχος 4,5 χιλιοστά, δεν θα επηρεάσει καθόλου τον τρόπου που λειτουργούμε το κινητό στην καθημερινότητα, αλλά δεν θα λειτουργεί η ασύρματη φόρτιση.

Γενικές πληροφορίες Quad Lock:

Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται..


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο) . Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quad Lock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 13, Samsung S21 κλπ), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο (αυτό το προϊόν που βλέπουμε αυτή τη στιγμή) που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού).


ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

  1. Μια έτοιμη βάση που πηγαίνει στο τιμόνι, ή στον καθρέπτη, ή στην πλάκα τιμονιού ή όπου θέλουμε (ή αν επιλέξουμε να το φτιάξουμε κομμάτι κομμάτι με την επιλογή Quad Lock 360). Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 09/12/23 22:52:18 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.


Σημείωση: Το αυτοκόλλητο δεν θα κολλήσει σωστά σε θήκες κατασκευασμένες από λάστιχο, σιλικόνη, Πολυπροπυλένιο, θερμοπλαστικό, και από γυαλί ανθεκτικό στο νερό. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε τις θήκες από την Quad Lock

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Αυτοκόλλητο Quad Lock για θήκες κινητών / κινητά