Αυτοκόλλητο Quad Lock MAG για θήκες κινητών / κινητά

new
new

Αυτοκόλλητο Quad Lock MAG για θήκες κινητών / κινητά

Κωδικός Προϊόντος: QLC-QMA-UNI

19,99€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 28/09/23 01:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 

H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας παρουσιάζει με την νέα σειρά μαγνητικών θηκών και βάσεων MAG. Οι πολύ ισχυροί μαγνήτες που διαθέτουν κάνουν την στήριξη της συσκευής μας πανεύκολη και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πλησιάσουμε την θήκη του κινητού μας προς την βάση. Σε περίπτωση που η Quad Lock δεν βγάζει θήκη για το κινητό μας, κολλάμε αυτό το αυτοκόλλητο MAG απευθείας στο κινητό μας ή στη θήκη του και μπορούμε να το συνδέσουμε με μια βάση Quad Lock. Το αυτοκόλλητο είναι συμβατό και με τις απλές βάσεις twist and lock καθώς και με τις μαγνητικές βάσεις MAG. Με πάχος 5,3 χιλιοστά, δεν θα επηρεάσει καθόλου τον τρόπο που λειτουργούμε το κινητό στην καθημερινότητα, αλλά μπορεί να επηρεαστεί η ασύρματη φόρτιση.

Γενικές πληροφορίες Quad Lock:

Η Quadlock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται..


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο). Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quad Lock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 14, Samsung S22 κλπ.), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο (αυτό το προϊόν που βλέπουμε αυτή τη στιγμή) που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού).


ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

  1. Μια έτοιμη βάση που πηγαίνει στο τιμόνι, ή στον καθρέπτη, ή στην πλάκα τιμονιού ή όπου θέλουμε (ή αν επιλέξουμε να το φτιάξουμε κομμάτι κομμάτι με την επιλογή Quad Lock 360). Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 28/09/23 01:54:56 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.

Σημείωση: Το αυτοκόλλητο δεν θα κολλήσει σωστά σε θήκες κατασκευασμένες από λάστιχο, σιλικόνη, Πολυπροπυλένιο, θερμοπλαστικό, και από γυαλί ανθεκτικό στο νερό. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε τις θήκες από την Quad Lock

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MAG θήκες/βάσεις :

  1. Οι MAG θήκες συνεργάζονται με τις κλασσικές βάσεις Quad Lock; -> Ναι, οι νέες θήκες MAG είναι συμβατές με τις κλασσικές βάσεις.
  2. Οι θήκες MAG συνεργάζονται για φόρτιση και με charging docks άλλων εταιριών -> Ναι, λειτουργούν κανονικά
  3. Ποια είναι πιο σταθερός συνδυασμός θήκης-βάσης, η κλασσική ή η MAG ; -> Η πρώτη γενιά είναι πιο σταθερή, με την μαγνητική γενιά να είναι πολύ πιο εύκολη στην τοποθέτηση στη βάση. Ο συνδυασμός νέας MAG θήκης με την κλασσική βάση επίσης λειτουργεί σαν την κλασσική βάση-θήκη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Αυτοκόλλητο Quad Lock MAG για θήκες κινητών / κινητά