Τζαμάκι προστασίας Quad Lock Apple iPhone 12/12 PRO

new
new

Τζαμάκι προστασίας Quad Lock Apple iPhone 12/12 PRO

Κωδικός Προϊόντος: QLC-ANX-GSP-IP12M

14,99€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 28/09/23 01:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 

Γυαλί προστασίας οθόνης από την κορυφαία εταιρεία Quad Lock. Η κατασκευή του από Ιαπωνικό Asahi Tampered Glass 7H θα προστατεύσει την συσκευή μας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης, τις γρατζουνιές, τη σκόνη και τις δαχτυλιές. Η ειδική σύσταση του γυαλιού το καθιστά ανθεκτικό στην ζέστη και έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε για την επόμενη βόλτα μας, χωρίς άγχος σβησίματος του κινητού μας από υπερθέρμανση. Με πάχος μόλις 0.3mm απλά δουλεύεις στο κινητό σου χωρίς να καταλαβαίνεις ότι υπάρχει! Χρησιμοποιήστε το μαζί με την θήκη της Quad Lock και θωρακίστε την συσκευή σας!

Προσοχή: Η χρήση προστατευτικής μεμβράνης ή τζαμιού σε συνδυασμό με το αδιάβροχο κάλυμμα, μπορεί να επηρεάσει την απόκριση και την χρήση της οθόνης του κινητού.

Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock: 

Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται..

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο) . Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quadlock (σαν και το προϊόν που βλέπουμε αυτή τη στιγμή) για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 13, Samsung S21 κλπ.), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού).

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:

  1. Μια βάση που πηγαίνει στο τιμόνι, ή στον καθρέπτη, ή στην πλάκα τιμονιού ή όπου θέλουμε (αν επιλέξουμε να το φτιάξουμε κομμάτι κομμάτι με την επιλογή Quadlock 360). Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 28/09/23 01:23:04 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
  2. Μια θήκη quadlock κινητού που έχουμε , είτε ένα αυτοκόλλητο που κολλιέται στο πίσω μέρος της θήκης που ήδη έχουμε (Δείτε ΕΔΩ τις έτοιμες θήκες για κινητά) και ΕΔΩ το universal αυτοκόλλητο που θα κολλήσει στη θήκη που ήδη έχουμε
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Γυαλί προστασίας οθόνης
  • Πανάκι μικροϊνών
  • Πανάκι καθαρισμού με αλκοόλ 
  • Αυτοκόλλητο καθαρισμού σκόνης

Σημείωση: Οι φωτογραφίες απεικονίζουν διαφορετικό μοντέλου κινητού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Τζαμάκι προστασίας Quad Lock Apple iPhone 12/12 PRO