Προτάσεις δώρων έως 50 €

0
1180

Η εορταστική περίοδος ξεκινάει και υπάρχει πάντα το ερώτημα “τι δώρο να του πάρω;”. Είδικα αν ο φίλος μας είναι “μηχανόβιος”, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίεργα, αλλά γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Στην κλασική αυτή ερώτηση λοιπόν, είμαστε σε θέση να σας βγάλουμε από τον κόπο του ψαξίματος και να σας προτέινουμε δώρα έως 50 €.

Πέρα από τις επιλογές μας πιο κάτω, για όποιον βαριέται να διαβάζει, μπορεί να βρεί πάνω από 120 διαφορετικά δώρα βλέποντας όλη την κατηγορία ΕΔΩ. Πατήστε τα φίλτρα στα αριστερά για να βρείτε αυτό που θέλετε

Έχουμε μαζέψει για εσάς λοιπόν τις πιο κάτω κατηγορίες:

T-SHIRT

Μια κλασσική λύση είναι T-Shirt εταιριών του χώρου, που έχουν καταπληκτική εφαρμογή και δηλώνουν διακριτικά οτι “είμαι εδώ, είμαι biker”.

Δείτε όλες τις επιλογές ΕΔΩ. Εμείς λατρεύουμε τις REV’IT Chester και τις REV’IT! Manor

REV’IT! Manor
REV’IT! Chester

 

 

 

 

 

 

REV’IT! Chester
REV’IT Manor

 

ΚΑΠΕΛΑ

Συνεχίζουμε με τα εξαιρετικά καπελάκια. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και είτε για τον Ήλιο, είτε για στυλ, κάντε χαρούμενο το μηχανόβιο φίλο σας. Δείτε όλα τα καπέλα ΕΔΩ.

Οι προτάσεις μας:

Dainese 9Twenty
KTM Radical
Brunotti California
REV’IT! Shore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

US COOPER BAGS

Συνεχίζουμε με κάτι το οποίο κερδίζει πολύ έδαφος και είναι τα σακίδια πλάτης και ώμου Cooper. Δείτε τα όλα ΕΔΩ και επιλέξτε την καλύτερη λύση για το φίλο σας, καθώς υπάρχουν επιλογές από 8 έως 40 λίτρα.

Εμείς προτείνουμε τα πιο κάτω:

US Cooper 25 lt.
40 λίτρα σε Dark Camo
Τσαντακι ταχυδρόμου US Cooper8 lt.
US Cooper 40 lt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speedo Angels

Εαν ξέρετε τι μηχανή έχει ο φίλος, τότε μπορείτε να του κάνετε μια πολύ καλή έκπληξη, οικονομική, που θα προστατεύσει τα όργανα της μηχανής του. Μιλάμε για τα εξαιρετικά φιλμ της Speedo Angels. Δείτε τα όλα εδώ και επιλέξτε από τα φίλτρα αριστερά, πατώντας ΕΔΩ

Επιλογές από απλό φίλμ, έως Nano Glass και Tempered Glass 9H.

 

BUFF

Επόμενη επιλογή μας τα BUFF.. Πασίγνωστα μαντήλια λαιμού, λεπτά, πιο χοντρά, με windbarrier και όχι μόνο. Βρείτε πάνω από 50 άμεσα διαθέσιμα σχέδια πατώντας ΕΔΩ

Με τις τιμές από 18 € έως 33 € ,αποτελούν μια καταπληκτική επιλογή. Το σίγουρο βέβαια είναι οτι μετά, κανείς δεν μένει στο 1.. ΌΛΕΣ ΜΑΣ οι επιλογές είναι ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΓΑΝΤΙΑ

Χειμώνας και..κλασσικό δώρο επίσης, αλλά αυτή τη φορά με τα φίλτρα που έχουμε στα αριστερά, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να είναι πολύ ζεστό, ή να έχει την τέλεια αίσθηση..

Δείτε όλα τα αδιάβροχα γάντια μας έως 50,00 € πατώντας ΕΔΩ

Διαλέξαμε για εσας αυτα τα 3 γάντια που σε βάθος χρόνου παραμένουν αδιάβροχα

Tucano Urbano Hub 2g με προστασία
Compass Street H20
Difi Brick 2

 

 

 

 

 

 

 

 

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Αν ο φίλος σας είναι ταξιδιώτης, τότε σίγουρα κάτι που θα τον απασχολεί είναι ο θόρυβος του αέρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και πλέον ακόμα και με τις ιατρικές μελέτες που υπάρχουν, είναι και θέμα υγείας της ακοής μας. Όλη η κατηγορία ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ δουλεύει και προστατεύει εξαιρετικά, με την επιλογή της ΜΟΤΟ SAFE να είναι η ποιο ποιοτική. Κάντε του ένα τέτοιο δώρο και θα σας ευγνωμονεί στο ταξίδι του.

Ωτοασπίδες MOTO SAFE Tour

 

ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ

Χειμώνας και πάλι, επιλέξτε κάτι που θα φανεί χρήσιμο ακόμα και εκτός μηχανής ή scooter, εκεί που θα πίνετε μαζί τον καφέ σας.. Μεγάλη γκάμα με πάνω από 15 επιλογές για ανδρικά, γυναικεία, παιδικά σκουφάκια και χαμηλές τιμές θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Εμείς διαλέξαμε για εσας αυτες τις επιλογές.

Παιδικό σκουφάκι KTM Radical
REV’IT! Cape
REV’IT Plateau

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές μας για δωράκια που θα δώσουν λίγη ακόμα χαρά στον φίλο σας. Όπως και να έχει, μπορείτε να βρείτε τα δικά σας δώρα σε κάθε κατηγορία, επιλέγοντας το φίλτρο της τιμής που θέλετε, και φυσικά τη διαθεσιμότητα που εμφανίζεται προκειμένου πάντα να βλέπετε τι είναι άμεσα διαθέσιμο για αποστολή.

Καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία MotoRAIDers