Κεφαλή Quad Lock MAG head

new
new

Κεφαλή Quad Lock MAG head

Κωδικός Προϊόντος: QLC-QLH-MAG

24,99€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 01/04/23 04:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 

H Quad Lock συνεχίζει να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της και μας παρουσιάζει τις μαγνητικές βάσεις MAG οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις νέες μαγνητικές θήκες κινητού MAG. Μέρος αυτής της σειράς είναι η κεφαλή Quad Lock MAG που μπορούμε να τοποθετήσουμε σε οποιαδήποτε βάση Quad lock μετατρέποντάς την σε μαγνητική. Η σύνδεση μεταξύ της βάσης και του τηλεφώνου είναι πιο εύκολη από ποτέ, αφού οι ισχυροί μαγνήτες αναλαμβάνουν την στιβαρή σύνδεση, ενώ εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πλησιάσουμε το κινητό μας με την θήκη MAG ή το αυτοκόλλητο MAG στην βάση. Το κύριο προσόν του συστήματος Quad Lock είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται..

Προσοχή: Η κεφαλή Quad Lock MAG είναι συμβατή ΜΟΝΟ με θήκες κινητού MAG ή το Αυτοκόλλητο Quad Lock MAG

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (θήκη/αυτοκόλλητο) . Στο τηλέφωνο λοιπόν θα πρέπει να έχουμε είτε μια θήκη της Quad Lock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 14, Samsung S22 κλπ.), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού). 

Υπάρχουν 3 τρόποι στήριξης:

  1. Ο κλασσικός Twist & Lock , όπου γυρνάμε το τηλέφωνο και μπαίνει στη βάση (θέλουμε μόνο μια θήκη ή αυτοκόλλητο από αυτές που αναφέρουμε πιο πάνω) Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 01/04/23 04:10:00 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
  2. Αγοράζοντας επιπλέον την μαγνητική κεφαλή στήριξης MAG , όπου το τηλέφωνο θα πάει και θα κολλήσει πάνω σχεδόν χωρίς προσπάθεια. Σε αυτή την περίπτωση, θέλουμε μια θήκη MAG (δείτε εδώ) ή το universal αυτοκόλλητο MAG)
  3. Σε περίπτωση που θέλουμε να φορτίζουμε κιόλας τη συσκευή μας, θα πρέπει αντί της απλής κεφαλής στήριξης MAG, να πάρουμε την κεφαλή ασύρματης φόρτισης MAG. Και σε αυτή την περίπτωση, χρειαζόμαστε μια θήκη MAG (δείτε εδώ) ή το universal αυτοκόλλητο MAG)

Οι ισχυροί μαγνήτες της κεφαλής θα εξασφαλίσουν ότι το κινητό μας θα παραμείνει στην θέση του, ενώ η δυνατότητα κάθετης ή οριζόντιας τοποθέτησης θα μας δώσει την τέλεια γωνία θέασης κάθε στιγμή.

Σημείωση: Δεν προτείνεται η χρήση της κεφαλής σε εφαρμογές που θα έχουν κραδασμούς και δονήσεις, όπως στις μοτοσυκλέτες και τα ποδήλατα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MAG θήκες/βάσεις :

  1. Οι MAG θήκες συνεργάζονται με τις κλασσικές βάσεις Quad Lock; -> Ναι, οι νέες θήκες MAG είναι συμβατές με τις κλασσικές βάσεις.
  2. Οι θήκες MAG συνεργάζονται για φόρτιση και με charging docks άλλων εταιριών -> Ναι, λειτουργούν κανονικά
  3. Ποια είναι πιο σταθερός συνδυασμός θήκης-βάσης, η κλασσική ή η MAG ; -> Η πρώτη γενιά είναι πιο σταθερή, με την μαγνητική γενιά να είναι πολύ πιο εύκολη στην τοποθέτηση στη βάση. Ο συνδυασμός νέας MAG θήκης με την κλασσική βάση επίσης λειτουργεί σαν την κλασσική βάση-θήκη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
  • Κακή
  • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Κεφαλή Quad Lock MAG head