Φιλμ προστασίας Quad Lock Samsung S22 Ultra (σετ 2)

new
new

Φιλμ προστασίας Quad Lock Samsung S22 Ultra (σετ 2)

Κωδικός Προϊόντος: QLC-ANX-GSP-GS22U

14,99€

Διαθεσιμότητα ανά Κατάστημα

Τελευταία ενημέρωση: 04/02/23 03:00
Διαθέσιμο Σε 2-4 μέρες Κατόπιν Παραγγελίας

Εκτίμηση Κόστους Μεταφορικών: 3.95 €

Υπολογισμός ΑΤΟΚΕΣ Δόσεις
 

Φιλμ προστασίας οθόνης από την κορυφαία εταιρεία Quad Lock ειδικά σχεδιασμένο για συσκευές με οθόνη curved. Η κατασκευή του από ανθεκτικό και εύκαμπτο TPU θα προστατεύσει την συσκευή μας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης, τις γρατζουνιές, τη σκόνη και τις δαχτυλιές. Με πάχος μόλις 0.15mm απλά δουλεύεις στο κινητό σου χωρίς να καταλαβαίνεις ότι υπάρχει, έχοντας πλήρη συμβατότητα με τον αισθητήρα για το δαχτυλικό αποτύπωμα καθώς και το πενάκι S Pen! Χρησιμοποιήστε το μαζί με την στάνταρ θήκη ή την μαγνητική θήκη MAG της Quad Lock και θωρακίστε την συσκευή σας!

Προσοχή: Η χρήση προστατευτικής μεμβράνης ή τζαμιού σε συνδυασμό με το αδιάβροχο κάλυμμα, μπορεί να επηρεάσει την απόκριση και την χρήση της οθόνης του κινητού.

Γενικές πληροφορίες συστήματος Quadlock:

Η Quad Lock είναι μια εξαιρετική φρέσκια πρόταση στη λύση στήριξης κινητού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter μας. Έχει ποικίλους τρόπους να στερεώνεται παντού και με ασφάλεια. Το κύριο προσόν της είναι η ποιότητα στήριξης και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με το 1 χέρι. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι γίνεται.. για τους λάτρεις του video, το review μας σχετικά με τη βασική γκάμα της εταιρίας, είναι εδώ: QUAD LOCK REVIEW by MOTORAID 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Η βάση έρχεται και «συνδέεται» με το τηλέφωνο είτε με μια θήκη της Quad Lock για συγκεκριμένα κινητά (πχ iphone 14, Samsung S22 κλπ.), είτε αν δεν υπάρχει θήκη ειδική για το τηλέφωνό μας, αγοράζουμε το αυτοκόλλητο που κολλάει στο πίσω μέρος της όποιας θήκης έχουμε (ή ακόμα και του ίδιου του κινητού). 

Υπάρχουν 3 τρόποι στήριξης:

 1. Ο κλασσικός Twist & Lock (ιδανικός για δίκυκλο) , όπου γυρνάμε το τηλέφωνο και μπαίνει στη βάση (θέλουμε μόνο μια θήκη ή αυτοκόλλητο από αυτές που αναφέρουμε πιο πάνω) Η περιγραφή του προϊόντος ανήκει στο motoraid.eu. Καλύτερα να αγοράσετε το προϊόν από το motoraid.eu, εμείς το αντιγράψαμε παράνομα στις 04/02/23 03:38:53 παρόλο που απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια.
 2. Αγοράζοντας επιπλέον την μαγνητική κεφαλή στήριξης MAG , όπου το τηλέφωνο θα πάει και θα κολλήσει πάνω σχεδόν χωρίς προσπάθεια. Σε αυτή την περίπτωση, θέλουμε μια θήκη MAG (δείτε εδώ) ή το universal αυτοκόλλητο MAG)
 3. Σε περίπτωση που θέλουμε να φορτίζουμε κιόλας τη συσκευή μας, θα πρέπει αντί της απλής κεφαλής στήριξης MAG, να πάρουμε την κεφαλή ασύρματης φόρτισης MAG. Και σε αυτή την περίπτωση, χρειαζόμαστε μια θήκη MAG (δείτε εδώ) ή το universal αυτοκόλλητο MAG). 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ MAG θήκες/βάσεις :

 1. Οι MAG θήκες συνεργάζονται με τις κλασσικές βάσεις Quad Lock; -> Ναι, οι νέες θήκες MAG είναι συμβατές με τις κλασσικές βάσεις.
 2. Οι θήκες MAG συνεργάζονται για φόρτιση και με charging docks άλλων εταιριών -> Ναι, λειτουργούν κανονικά
 3. Ποια είναι πιο σταθερός συνδυασμός θήκης-βάσης, η κλασσική ή η MAG ; -> Η πρώτη γενιά είναι πιο σταθερή, με την μαγνητική γενιά να είναι πολύ πιο εύκολη στην τοποθέτηση στη βάση. Ο συνδυασμός νέας MAG θήκης με την κλασσική βάση επίσης λειτουργεί σαν την κλασσική βάση-θήκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • 2 x Φιλμ TPU προστασίας οθόνης
 • Πανάκι μικροϊνών
 • Πανάκι καθαρισμού με αλκοόλ 
 • Αυτοκόλλητο καθαρισμού σκόνης
 • Ειδική κάρτα-σπάτουλα για το στρώσιμο

Σημείωση: Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το φιλμ και σε διαφορετικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
 • Κακή
 • Καλή

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν Φιλμ προστασίας Quad Lock Samsung S22 Ultra (σετ 2)